Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Uf, al se proslavio kojekuda, bio je u Laciju poslednje što znam (nisam imala vremena da isečem ovog levo..).Last edited by miloolja; 09-08-16, 22:08.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Najveci talenat posle Skolsa, svi zivi u klubu rekli. Pa videli ste sta je Rio pricao o njemu u onom klipu sto sam postavljao. Ta dominacija i lakoca u igri koju je on imao nisam nigde video od kad se malo detaljnije zabavljam mladjarijom Junajteda. On kao da nije igrao fudbal, kao da se sprdao. Stav mu je bio znam da sam bolji od svih na terenu, mrzi me da igram "regularno" utakmicu, daj da se zezam. I zezao se svaku utakmicu i bio je najbolji.
Kada bih nabrajao igrace koji nisu ispunili svoj potencijal Ravel bi bio jako visoko kotiran. Ne u Junajtedu, vec uopste. Ovako, ostaje samo urbana legenda koja ce se prepricavati generacijama.sigpic
Comment
-
Takvi obično i propadaju, odmah, a da nisu ni počeli takoreći. Nisam videla šta si to postavljao od Rija, skoro nešto?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Nećemo sad da preterujemo, za starog Mojesa 20m funti Fela + Januzaj pozajmica sa pravom otkupa za 10m funti"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
Comment