Ne moze bas 200 m jos potrositi, al moze sasvim solidno.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Hvala svima na odgovoru vezano za dovođenje štopera. Pitao sam prvenstveno jer sam negdje pročitao da je Pogba posljednje pojačanje, a da ćemo dovoditi još nekoga ako bude odlazaka. Vjerujem da je Murinjo vidio da Džons i Roho nisu kvalitet (odnosno Džonsa su ubile povrede može se reći) i da će ih prodati pa dovesti nekoga iskusnog, npr. Fontea ili Garaja.
Što se tiče formacija, ja sam za 4-3-3, Erera bi u toj postavci sigurno bio daleko bolji nego u 4-2-3-1, a i Pogba. Ali bojim se da ćemo igrati 4-2-3-1,gdje bi se Runi nalazio iza Ibre.
Comment
-
S tim sto ih proda, samo ce pokriti njihovu amortizaciju, jer sanse nema da dobije istu vrijednost za koju su kupljeni. Ako uracunamo kes rezerve koje morate imati jer ste na berzi i zbog poprilicnog duga koji jos uvijek postoji, ocekujem maksimalno da United moze da potrosi jos 100-120m.sigpic
"IF YOU CAN MEET WITH TRIUMPH AND DISASTER
AND TREAT THOSE TWO IMPOSTORS JUST THE SAME"
Comment
-
Originally posted by Erik Artur Bler View PostA potrosice jos samo na nekog iskusnog stopera, znaci max 20 mil.sigpic
Comment
-
Opet ne bi igrali. Vilijamsu je bas rano, dok ce Tuanzebe onako da balansira izmedju U21 i prvog tima.
Ne verujem da ce biti mnogo prodaja - Roho, Bastijan, mozda Adnan i rekao bih da je to to. Lingard Mata Memfis i Jang rezervne opcije, naravno sa Rasom.
Takodje mislim da je Felaini siguran za ovu sezonu, rekao bih i Erera.sigpic
Comment
-
Ali ne vidim ni da ce se Dzons i Roho naigrati sve i da ostanu. Jos ako dodje neki iskusni stoper oni su peta i sesta opcija. Znaci liga kup par utakmica i ako bude povreda i suspenzija. Vilijams drzao cas Dzonsu na nekim utakmicama U21.
Jang mi je misterija vec, sta ce igrati, lijevog beka?sigpic
Comment
-
Krpice sta treba, krilo,beka,nebitno. Necemo stici da prodamo sve,ovaj prelazni rok je prioritet bio kicma, tj popunjavanje u prvom timu. Sledeci (letnji) ce prioritet biti prodaje i popunjavanje sirine dobrim igracima,koji mogu lepo da iznesu tu ulogu. Itd...sigpic
Comment
-
Verovatno sve sto bude trebalo, odnosno oba beka i oba krila po potrebi ali nigde nece biti zvanicna druga opcija.
Zaboravljate Blinda kao opciju za stopera u rotaciji, tako da ocekujem tog iskusnijeg stopera samo u slucaju odlazka Roha ili Dzonsa.
Nego mene najvise brine Runijeva forma i koliko dugo ce se to tolerisati, danas je bas los bio. Takodje danas mi je bas cudno bilo da Miki skoro pa nije ni dobio sansu.
Tapatalksigpic
Comment
Comment