Beli duks, beli zubi, znaci Real.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
United's €115m bid for Pogba has been accepted by Juve, Raiola to get €15m & only the payment structure needs to be agreed. [la stampa]
http://sportwitness.co.uk/la-stampa-...e-last-hurdle/sigpic
Comment
-
Potpuno sam to smetnuo s' uma, cak je i Adnan bio u akademiji zajedno s Pogbom jednu godinu
Ako je tacno ovo sto je Romano napisao da Juventus trazi i bonuse ako Mancester osvoji ligu i LS u narednih pet godina, to je vec cisti bezobrazluk. Odjebati ih odma, eto im Reala, njima ce ga svakako za manje para prodati i jos neka im Rajola divlja po klubu.sigpic
Comment
-
Originally posted by srdjan_sl View PostNemam nista protiv da odustanemo od Pogbe, iskljucivo zbog stava Juventusa, treba im dati konacnu ponudu koja nije nista bolja od predhodne i reci uzmi ili ostavi.Ovo je Arsenal, a ne ono što je danas bilo na Emiratesu.
Comment
-
Originally posted by soe View PostUuuuu ako ih to ne prepadne ja ne znam sta ce.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment