Svake godine ista prica nadjebavanje oko nekog transfera i prelazni rok prolazi,kako ne odrade kao Bajern srede sve i prvog dana gotovo, a 15dana krece cirkus, ni glave ni repa nemamo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by manda View PostSvake godine ista prica nadjebavanje oko nekog transfera i prelazni rok prolazi,kako ne odrade kao Bajern srede sve i prvog dana gotovo, a 15dana krece cirkus, ni glave ni repa nemamo.
Nekada davno je to išlo mnogo lakše.....
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostKako kako ? Bajern je učesnik idućeg ciklusa LŠ, najuži konkurent za osvajanje pretprošlogodišnji prvak....uporediš to sa Jedinstvom i sam ti se odgovor nacrta.
Nekada davno je to išlo mnogo lakše.....
Comment
-
Bajern bi to završio koliko pre mesec dana, imaš primer Vidal, dobar dan mi došli, dobrodošli, koliko košta, toliko, doviđenja....
A ovde ni sam Pogba ne zna da li bi išao u Jedinstvo jer sa sportskog aspekta to je korak unazad sigurano, a i sa moralnog, ako uopšte ima malo morala, jer vratiti se u sredinu gde te pre tri godine nisu hreli je kranje debilan potez normalnog čoveka da se ne lažemo.
Comment
-
Koliko se ja secam njemu je ponudjen ugovor tada ali on nije hteo da potpise pre svega zbog agenta koji je hteo vise da zaradi na njemu...
A posle ni SAF nije hteo da mu pruzi sansu i minutazu.
Isto taj agent sad opet pokusava da izvuce sto vise para, tako da je znam cemu bunjenje... Kako je dosao tako ce i otici, jos cete i zaraditi.
Comment
-
Nisu hteli ahahahahahaahhahaha
Napusti temu Brajkulice i u staracki dom.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostNisu hteli ahahahahahaahhahaha
Napusti temu Brajkulice i u staracki dom.sigpic
Always somewhere Miss you where I've been I'll be back to love you again
U crnim rupama možeš ludo da se zezaš. Da lebdiš iznad zemlje. Da slušaš rock ´n´ roll.Dozivaš kišu.
Ili da mazneš neku lepu ribu. Samo je bezveze kada se probudiš….
Comment
-
Ma to ti je klasicno odbijanje da ga prodaju, cim trazis toliki novac nisi spreman da ga prodas, barem ne ove sezone. Cuj odbijas 120M, sto kaze Scholes da barem daje 50 golova po sezoni pa ajd.
A to sto ce Juve da zajebe Raiolu, to mi je ulepsalo dan
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostKoliko se ja secam njemu je ponudjen ugovor tada ali on nije hteo da potpise pre svega zbog agenta koji je hteo vise da zaradi na njemu...
A posle ni SAF nije hteo da mu pruzi sansu i minutazu.
Isto taj agent sad opet pokusava da izvuce sto vise para, tako da je znam cemu bunjenje... Kako je dosao tako ce i otici, jos cete i zaraditi.
Originally posted by l1m4r View PostNisu hteli ahahahahahaahhahaha
Napusti temu Brajkulice i u staracki dom.Last edited by Brajkula; 24-07-16, 17:26.
Comment
-
Ostaje Pogba u Juventusu, ja i dalje teram po svome.
Kladio sam se jos pocetkom jula da ce ostati, on je rekao da ide, ojadio sam ga za gajbu piva vec na EP, nadam se da cu i sada pogoditi.Dreams are coming true.
Marcello Lippi: „Usporeni snimci akcija nisu realan fudbal. Svi mi želimo da vidimo Moniku Beluči golu, ali ne želimo da je gledamo kroz rendgen“.
Comment
Comment