A Carlos fucking Fierro ? Zuma takodje cudomoviste na FM2012, onaj brazilac Adryan isto Meni najjaca bila 12ka, svake godine mi je sve losija i losija, posebno kako se igraci krecu
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
FM 10 , vodio sam Totehnem , posle 8-9 sezona , odluce se da stadion ne bude vise "Vajt Hart Lejn" , vec moje ime i prezime , i ne dozive da vidim to , prejebo sam save.
Dakle i ja se prijavljujem za posao menadjera u Unitedu
Samo bez menjanja ime stadiona
Comment
-
Fijera sam jedva doveo u Zvezdu, ali se isplatio jer je on najzasluzniji za te silne evropske trofeje. Posle mi je dosadilo pa sam ga prodao Realu za 90 miliona. Svakog ljeta bih promijenio barem 5-6 nosilaca i dovodio nove.
I meni je FM 12 najzabavniji, nije najbolji, osmica mi je najbolja jer je nekako najteza.sigpic
Comment
-
Originally posted by Ser Gagi View PostA Carlos fucking Fierro ? Zuma takodje cudomoviste na FM2012, onaj brazilac Adryan isto Meni najjaca bila 12ka, svake godine mi je sve losija i losija, posebno kako se igraci krecusigpic
Comment
-
Ovaj Erik bas resio da postane komicar?!
Anatoli Todorov!!!!
Ko njega nije dovodio, taj nije igrao menadzera i nema pravo da bude menadzer naseg kluba!
Dovedes Zaratea u Zvezdu kao i Kavenagija, moze i Paoluci iz Juvea i to jeLast edited by l1m4r; 22-12-15, 15:47.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Comment
-
Pa ono jeste, Barsa i Bajern nakon triplete jesu bili porpilican izazov.
Nemam ja nista protiv njega, sve je to legitimno sto on radi. I Anceloti je isti. Pa i Murinjo donekle, sa tim da je on malo ipak otvoreniji za izazove. I Ferguson/Venger nisu mrdali iz svoje sigurne zone. Zasto bi covek sebi kvario reputaciju/CV radeci neke teske poslove? Da je veliki trener/menadzer jeste. Da je inovator u neku ruku, jeste. Ali igra na sigurno.sigpic
Comment
-
Stvar ugla iz kojeg gledas. Meni bi bio izazov da od Sitija napravim 23. prvaka Evrope ili 24. ako sreca bude naklonjena PSZ u skorijem periodu(od Arsenala takodje ali nije se odlucio za to). Radili su i drugi u Bajernu i imali uvek najjaci tim pa od Otmarovog prvog mandata niko nije vezao 3 titule.
Siti ima para ali daleko od toga da odskace u ligi + sto su najstarija ekipa lige i sto mora dosta toga da se promeni.
Nije u Juventus otisao a svaki klub u PL je ogroman izazov trenutno.sigpic
Comment
Comment