Daj Mareza. Necu Pogbu.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
To je jedini i razlog zasto sam protiv Pogbe.
Sto za te pare si mogao da uzmes Mikija, Mareza, Kantea. I da dodas ovome sto imas i bio bi na konju. Jer se vidi da koliko god da je trziste otislo u 3 lepe, opet se moze uraditi nesto. Cak i da si platio onog malog iz Anderlehta. Tj sa 150m pored ove trojice i A. Gomes bi se uklopio?!Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Uf, uf Marez i Kante...
Fali nam i rezervni golman (pu-pu), ona dvojica su ubitačno nesposobni.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Juventus bas zeli da nas maksimalno izmuze. Iako sam za to da dovedemo Pogbu ovo sa njihove strane mi se ni malo ne svidja i ne bi imao nista protiv da ih zateramo u tri lepe pa neka se dogovaraju sa Realom. A to sto bi za sva vremena prestao da poslujem sa njima to je druga prica.sigpic
Comment
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Znaci trazi i iskusnog stopera, Miranda najvjerovatnije
Manchester United increase bid for Paul Pogba to £92m | @alansmith90 and @FabrizioRomanosigpic
Comment
Comment