Originally posted by manda
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
A sta je taj Ibra uradio za Mancester?! A jeste tek je dosao...
Ovaj mali je bar prelomio ceo Liverpul. Ibra nije ni to..
Nemoj da kenjas Mandusicu. Nego plati pivoOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
-
Originally posted by manda View PostKome se izvinjavati, sta je taj Martijel ucinio za Mancester, Rajan Gigs donjeo 13titula i par LS i otjeran iz kluba(neka je i za njegovo i nase dobro) i ovaj sada nesto se ljuti, kada sam ga prosle godine vidio sa brojem 9 paralo mi oci, i kontao sam cim dodje spic, oteti mu, i to se uradilo.
Puno umisljaju ovi klinci, dobiju pare ogromne i onda se kurobacaju, kada bude doprinjeo osvajanju titule onda ce dobiti postovanje, a ovako doprinjeo plasmanu u LE, Ibra Bog Mancestera!
Ibra > Jedinstvo.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostIbra je inace pravi pedagog, ali balkanski
Ali zamisli stari Runi zivotinja i IbraOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
AKo je neko mislio da Ibra nece da govori JA stalno onda pojma nema ni o njemu, ni o fudbalu. Pa on kad je pricao o sledecem klubu(Mancesteru) rekao je, ja treba samo da pritisnem dugme i ozvanicim transfer. On ga je i najavio, on to tako radi. On bira broj, ja sam izabrao broj 9. Ali naravno da tu ima maske, ne bi uzeo devetku da mu je nisu omogucili, meni cak nije ni problem sto su, klub odredjuje brojeve, ali da niko ne kaze, niko ne pita Martijala je jad i bijeda.sigpic
Comment
-
Mozemo da ga zarakijamo i ponudimo mu matematicku teoremu od coveka koji je nadvisio Pitagoru
Zezam se al` stvarno bes nikako da me prodje, sta napravise ovi iz kluba pa to je nedopustivo i neoprostivo.
Neko mora da zaplace... a da to nije Anthony... neki otkaz ili penali u lovi, tj. odbijanje od plate ovima iz uprave... menadzmenta...
Mozda je sve ovo Boby kao senilni starac podmetnuo Mou a po nalogu Alexa. Ko veli dosao si u moj klub a da ce ti biti lako, NECELast edited by AIRBORNE; 24-07-16, 11:58.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Ibrin i Murinjov dolazak je probudio nadu, to je donjeo, a meni LE ne treba neka je igra, meni treba titula.
Ibra je sampion ima muda i harizmu, sto pola ovih nema.sigpicGdje Nato kaze, pa bilo kroz zid, ili u vatru, ili u vulkan, tu Mandusic ide bez pogovora!!!
Comment
-
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostMora sin Serije A da dođe da bi se zaveo red, nema druge, uvek bilo među pegavima tako....Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostKoji to sin?! Ranijeri?! On vise dodje kao osnivac Serije A, nego sin. :vinjaksmajli:
Comment
-
Originally posted by manda View PostKome se izvinjavati, sta je taj Martijel ucinio za Mancester, Rajan Gigs donjeo 13titula i par LS i otjeran iz kluba(neka je i za njegovo i nase dobro) i ovaj sada nesto se ljuti, kada sam ga prosle godine vidio sa brojem 9 paralo mi oci, i kontao sam cim dodje spic, oteti mu, i to se uradilo.
Puno umisljaju ovi klinci, dobiju pare ogromne i onda se kurobacaju, kada bude doprinjeo osvajanju titule onda ce dobiti postovanje, a ovako doprinjeo plasmanu u LE, Ibra Bog Mancestera!
Comment
Comment