Originally posted by Brajkula
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Bas mi tesko ovo da razumem, mozda vise nista nece biti OK.
K`o kada te riba prevari ili flertuje sa drugim na tvoje oci a ti sad` treba da nastavis vezu. Kako ?
Al` koji je debil dozvolio da Zlatan odabere 9.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Vidim vecina vas krivi Zlatana za broj. Zar nema neko od nadleznih u Unitedu da kaze druze taj broj je zauzet?
Moje misljenje je da Zlatan tu nije kriv. On je trazio 9-ku dobio je iako je bila zauzeta. Pa majku mu ne mozes samo tako doci u ozbiljan klub i uzeti broj koji je u upotrebi...
Sent from my GT-I9060I using TapatalkLast edited by Rossonero; 24-07-16, 00:03.
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostŠta će vam, Sančez je Pele lično za njega.
Ajde bre ljudi na kraju krajeva, koga boli uvo za brojeve?!
Jeste lose sto se uradilo, ali nije Ibra tu kriv vec klub. A kao klub padamo i padamo...Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Ako Buhafsi kaze da je uznemiren, onda je uznemiren. Pa cak ga Martijal prati na twu za razliku od Mancestera kojeg ne prati vise ni na twu ni na instagramu. Ali Buhafsi kaze da ne zeli da ode, to je pozitivno u cijeloj prici. Ne vjerujem da bi bio problem da su ga pitali, zamolili ili sta vec, Martijal se do sad pokazao kao neko ko sve daje za ekipu i ne lici na egomanijaka, ali ne treba zaboraviti da je on samo dijete jos uvijek. Ima 20 godina, i njegova reakcija, njegov bunt je vjerovatno impulsivna. Da je 11 mnogo vaznija od devetke u Mancesteru jeste, ali pokrenuo je sajt, ma cijeli brend AM9, ali on moze da bude AM9 i noseci 11, i CR7 je u Realu u jednom trenutku bio CR9, a i Best je nosio 11 u Mancesteru. I on zaista nije devetka, ali to je njegov broj. Nije odjeban kao Januzaj i dat mu je neki nebitni broj, vec jedan od dva legendarna broja u klubu, to je bitna stvar. Na kraju krajeva on je radnik u fudbalskom klubu, fudbalski klub odredjuje brojeve, ali da je zasluzio mnogo bolji tretman, itekako jeste.sigpic
Comment
Comment