Originally posted by srdjan_sl
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Sve je to ok i legitimno, meni je samo nejasno kad su ljudi postali toliko zaslijepljeni i poceli da potcjenjuju Murinja. Najvece Mancesterovo pojacanje je Murinjo, jer kad imas Murinja i pare onda maltene mozes da dovedes 95% igraca, on ima taj status da vecina fudbalera zeli da igra za njega.sigpic
Comment
-
Ma nisam mislio ni na koga ovde sa foruma, nego generalno citajuci twiter i njihov forum. Meni je nekako neshvatljivo da ljudima nije jasno da je Junajted jedan od najvecih fudbslskih klubova, jeste da je malo posrnuo u poslednjih par sezona ali zato se i pravi ovakav projekat da se klub vrati tamo gde i zasluzuje da bude.
EDIT:
Vladane pa ti igraci u Madridu i jesu na prodaju, tako da ne vidim razlog zasto ne kupe jednog od njih ako ih vec zele. Jedino ako misle da bi im Dzejmsa u trampi Perez racunao 40 miliona, onda su cisto u zabludi.Last edited by srdjan_sl; 21-07-16, 12:22.sigpic
Comment
-
There is no deal done regarding Paul Pogba, lots of bla bla bla.
A koliko Real jadno zeli prikazati Junajted je vec smesno, pa ako mu je vec tolika zelja da igra za vas, iako se uveliko pricalo da je fan Barse, onda lepo platite i odvedite ga u Madrid a ne samo da lecite frustruacije preko novina, bas tuzno...sigpic
Comment
-
Kakva je smejurija bila po nama i kako smo sve nazivani kada smo doveli Marsiala, sad` kada bacis pogled na komplet sliku tog igraca (a kratko je u klubu) i na sve sto on donosi...
JEZIVO DOBRO ZA TIM, JEZIVO UNOSAN POSAO ZA KLUB.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Ajde da dovedemo Dzejmsa i Matuidija i da ostane 50 miliona za Marija
El Confidencial - Woodward told Mendes on Monday: Expect €65m Man United bid for James Rodriguez.El Confidencial have been very good down the years on Madrid exits. But this may well be PR. Madrid don't want to sell, worry over FIFA ban.sigpic
Comment
-
145 za Pogbu je ludost, te pare bih dao samo za Bejla, Nejmara i Grizmana, ljude koji ce imati brdo golova i asistencija, jos za te pare mozes da dovedes Gomesa, Marija i Matuidija ili Dzejmsa, Marija i Matuidija. Jaci bi bili sa ovom trojicom duplo nego samo sa Pogbom.sigpic
Comment
Comment