Ako je stavljen pecat ima li neke sanse da ga teleportujemo do Kine ili prerusimo nekog tamo u njega... otplatimo transfer za pet dana. Azija majka.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Pod prepostavkom da smo zaista davali 120 i oni nacelno prihvatili (to je valjda bilo danas posle podne) ova izjava je totalno bolesna, bolje da nista nije pricao.
Totalno ciganisanje, bezobrazluk. Najveci nelegalni tezgari na pijaci su Italijani.
Svi drugi imaju bar neku tezgu sa kajmakom, paprikama a oni ne, oni gajbu, tri sibice i kuglica op, hajmo, op , op.
Zato se ja uvek preznojavam kada se kupuje od italijana.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Ma jok, odradjivanje Junajteda kao 100 puta do sad. Kao u Prestizu . Gledas na jednu stranu, dok se glavna stvar desava na potpuno suprotnoj. Jos Pogba juce na Instagramu sav u belom i neka kripticna poruka... Plasila me je, ali sam je nekako na silu ignorisao ali sada ipak ima smisla...sigpic
Comment
-
Vjeruj da se kladim da bi ja sad smio po bilo koje pare da u Real nece...i ovima to treba reci bas se uspanicili
http://www.redcafe.net/threads/paul-...17567/page-458Last edited by AK47; 21-07-16, 00:24.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
"VARANE SAYS NO TO MOU" - Tomorrow's Marca saying Raphael Varane rejected a move to Manchester UnitedMarca also report on their front page that Manchester United and Juventus have reached a €120m deal for Paul Pogba.Juve sporting director Fabio Paratici on Pogba situation: "I can't comment on it"
Ajde zavrsi brata, jbs Pogbu
sigpic
Comment
-
Jendostavno Vudvord treba da kupi Juventus, ispasce mu jeftinije
United also asked Juve about Bonucci in Pogba talks, but selling Pogba could condition selling admired €60m defendersigpic
Comment
Comment