"Mourinho can be the new Ferguson," Ranieri said in an interview with Gazzetta dello Sport. "He will not stay 26 years, but he will leave his imprint.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Ma to je zavrsena prica vjerovatno, ne bi Juve jurio Iguain za sto miliona da nemaju ogromnu kes injekciju, pretpostavljam da se ceka da oni odrade pojacanja pa da se onda ozvanici sa Pogbom, slicna prica kao sa Bejlom i Realom. Totehnhem kupovao od tih para, pa ga tek poslednjih dana zvanicno prodali.sigpic
Comment
-
Evo ga De Brun ponovo
https://www.periscope.tv/w/1LyGBbVlnmLGN
On i Balag imaju iste izvore ocigledno, Vudvord najvjerovatnije
Pogba will sign
First choice was Madrid
Madrid wont pay
He will sign for us,
Matuidi was backup plan
May still sign Matuidi
According to his info it should be done. Unless something dramatic happens. As united havent signed other alternatives it means every thing is on track
Says if he were to bet, it would be on pogba coming.sigpic
Comment
-
Nisam ja "sig sig sigugurica la la la la" da nam dolazi Pogba.
Tezak "Game of thrones" i zapetljanja se odvijaju u Manchesteru, Londonu, Totinu i Napoliju. London je najmanje upetljan ali moze da kvari... , neko resenje je trenutno da kuca Napoli olabavi malo>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Kenja mi se vise od ove Pogba situacije. Ili plati 200m za derište ili ga teraj u znamo gde. Samo daj nemoj da jebes više. Da znamo na čemu smo već jednom.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Nadji i kad govori za SAFa da je uzasnut njegovim postupcima, sto je igrao Rafael prije njega, kako mu nije pokazao postovanje i kako je previse cekao, do 30. nije dobio sansu kod starog inace.
Laudisa je pouzdan, jos Real izgleda zavrsava Gomesa. Ostaje mrsava nada da ce Juventus odbiti ovolike novce.sigpic
Comment
-
Pa svako bi bio uzasnut takvim postupcima, na kraju je bila ispravna odluka što je otišao, vidi ga sad gde je.
Našao sam ceo ovaj intervju. Ne bih rekao da je on tu kriv.
https://youtu.be/2d3g-pU3zeALast edited by HeadBurn3r; 19-07-16, 12:19.
Comment
Comment