U svakom slucaju bespotrebna i besmislena prica.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Kakav je Pogba, ima tri familije, Juventus, Mancester i Real. Bravo, bravo Pogbice
Pogba says Juve are his family, he's happy, Man United his first family, and refuses to pick a shirt.Juve fans will take from that he's staying, Man United fans will think he hinted at a move, in Spain they're thrilled he speaks Spanish.
Pogba is given the Juventus shirt and he says ‘my team, my family’. Having found another video, when Pogba is handed the Manchester United shirt, he says it was his “first family” and then when asked if they telephoned would he return, he’s very noncommittal and goes on to say “I don’t know, we’ll see, we’ll see”.When asked which of the shirts he wanted for next season, Pogba said “I’ll take all three.”sigpic
Comment
-
Ma lako je nama da moralisemo, ko zna mozda bi radili slicno. Sve je to biznis. Tvoj omiljeni Zoze ga zeli, nadam se ne i tog drugog, i pomiri se sa tim. Sta imas od tog pljuvanja i kopanja po vestima, dizes i sebi i nama ovde pritisak
Ima jos mnogo vremena do kraja prelaznog, ko zna mi navikli sve u zadnji cas iako mi je nelogicno zbog priprema i uigravanja, nekog bar. Kad idemo na turneju, ako idemo?sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Naravno da je sve biznis, ali neka postuje dres koji trenutno nosi, on je ostavio sva vrata otvorena, sirom. Nema potrebe da se ponavljam, vec sam rekao o Zozeou sto ga zeli, meni je ovdje klub problematican, ne Zoze.
Ma Zoze ce doci do cetvrtog pojacanja prije priprema, idu vu Kinu ovoga puta, u subotu protiv Vigana igramo, a onda 22. protiv Borusije i 26. protiv Sitija u Kinu na kupu sampiona.sigpic
Comment
-
Kaze Raiola: "Pogba will join United if they have an interesting project".
Da se ja odma` ogradim o post koji cu u nastavku napisati
- samo za punoletna lica !
SpoilerA ko si ti i koje pizde materine tebi trebaju projekti ? Do juce si sisao "prst" sada se kao lepi i tezi za projektima i to mu vazno, gde ce da ide u naredni klub.
OOOOO lebe mekani.
Cuj balavandera i njegovog menadzera seljacinu. Jeste Manchester ce po tebi da se projektuje.
Ako hoces dodji, ako neces napusis se svima nama i ko te hebe... cak i Olji stavimo onaj vestacki, moze se i bez tebe.
Koji je ovo cirkus, pa ovo ne daje garanciju ni da ce biti mira i kada potpise. To ce biti primadona "par excellence">>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Da neki lik iz Argentine javlja
Dok se ne oglase agenti za nekretnine ne verujem"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Svasta od tebe! Ponasas se ko uvredjena mlada
Sto se mene tice mozes da pises sta god hoces, jest da ne razumem tu tvoju potrebu da po ceo dan pljujes po nekom, jer zapamtili smo svi vec i prvi put kada si rekao zasto si protiv njega, a Pogba me ni ne zanima, no radio si to i sa onim drugima... Prosto ne kapiram... Mislis da ces nekom promeniti mislljenje..?
Ionako retko ulazim ovde, evo danas je izuzetak, tako da nemoj molim te da te ja nesto sputavam (i opet pises u mnozini...)sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
Comment
-
A pa to nisam znala.. jer obicno kada se ne slazes sa mnom obracas mi se sa vi...sigpic
Comment
Comment