Mozda je pao dogovor izmedju njega i Murinja, da ovaj lose igra, Murinjo popije otkaz, dodje u Junajted i dovede Fabregasa ?
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by Vladan View PostJuventus trosi pare kao Totenhem onomad kad je Real jurio Bejla, 102 miliona su za sad potrosili
Ako Cesc dodje a ne daj boze... svaka utakmica koju on igra = ja ne gledam. Citav zivot mi je bio igracka i ljudska smradina i nema sanse da ja to svarim u nasem dresu. Nema sanse.Last edited by AIRBORNE; 14-07-16, 00:59.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
"COLD, COLD" - Tomorrow's Marca stating that Real Madrid have serious doubts about Paul PogbaAccording to their front page he has failed to convince the men in charge at the Bernabeu during EURO 2016.sigpic
Comment
-
Nista ne citam onako pomno, nikako vremena da nadjem... ali malopre mi ovo zapade za oko. Mou u sezonu uvodi 24. igraca za sva takmicenja a recimo LVG je imao 33-34.
On namerava da nekog datuma prozove tih 24. a ostali mogu da traze novi klub na trajno ili pozajmicu... ili da treniraju i rade sa Butt-om.
Smatra da ce 24. biti fizicki spremni, da ce biti malo povreda... tako da njemu navodno, dovoljno.
PS. Za text se moze napisati bilo sta al` fotka kao fotka mi je genijalna, jebes text
Last edited by AIRBORNE; 14-07-16, 01:30.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Samo nam je Sesk falio, tacno cu da poludim ako on dodje. A kao slag negde na tw videh, glupost vrv, da nam nude Staridza
Tacno da se prebacim kod onih budista od ove sezoneLast edited by miloolja; 14-07-16, 11:47.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ma kakvi, iz vise razloga, a prvi zbog padanja ono ispred Vidine noge
Uostalom sklon povredama, ne treba nam.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment