Ma pusti, sipam so na ranu, ne treba Juanjtedu 123 miliona, treba im mrtvo četvrto mesto, Pogba je sredstvo....vidiš dokle je otišlo, do Vesne Zmijanac
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Comment
-
Originally posted by Brajkula View PostTi sigurno ne možeš, ali zato Pol Pogba ima daleko veće šanse, ako se razumemo
Vladane mnogo si usporen ovih dana. Moramo da ti crtamo sveLast edited by l1m4r; 11-07-16, 17:47.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
-
Balag kaze dolazi u Mancester ali je Peti objasnio, objasnio covjek i da Pogba nije zvijezda i da su to bacene pare i zasto Real nece da da te pare za njega iako bi mogao mada ovaj celavi, vjerovatno Englez nista ne zna, kako je ovaj lik novinar, a ne zna da Celsi nije u LS nije mi jasno.sigpic
Comment
-
Raiola on @SkySport: "Everything can happen with Pogba. But Juventus want to keep him and extend his contract. We will meet soon" #MUFCRaiola to @SkySport: "Paul is happy at Juventus. Man United? Let's see... but Juve absolutely don't want to sell him".Raiola: "My % about Pogba to leave Juventus? You can't always know everything in the life... we'll see our decision" #MUFCEl Manchester United ofrece 123 millones de euros por el mediocampista francés de la Juventus, Paul Pogba. (Futbol_Mercado)sigpic
Comment
-
Za Pogbu su mi sanse 50-50 , a za alternativu se apsolutno slazem, do duse ako bude prodavao Bastiana i Blinda mozda ce morati da dovede jos nekog igraca sredine terena a ko ce to biti stvarno nemam predstavu, mozda neki portugalac(Gomes ili Mario).sigpic
Comment
-
Mario je side veznjak, Gomes AM, ili svakako ofanzivniji igrac. Kapiram ja da on zeli Matuidija I jos jednog (Pogbu). Ja bih isao na Alija sa istom/sl cenom.
Ne znam da li bi Bajern davao Vidala, sada kada imaju Sanceza. Radja, da je slobodan, isao bi u Celzi. I rekao bih da je to to od opcija. Sve ostalo je ili drasticno slabije ili prosto nije isti tip veznjaka.sigpic
Comment
Comment