Originally posted by Erik Dekard
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by AK47 View PostJa sam ubijedjen da ce Mata da ostane,tj nema teorije da ga proda vjerujte mi
Sto se dovodjenja tice vidjecemo,ali ocekujem spica i stopera sto posto...Morgan je njegov igrac tu nema dilemesigpic
Comment
-
Originally posted by Erik Dekard View PostNe znam sta u januaru moze da bude dostupno od igraca. Znam da su vas povezivali sa Teseirom iz Sahtjora, a od stopera...sumnjam da ce Everton da pusti Stonsa u januaru. Mozda Laport...
Mislim da nece ni dovoditi nesto u januaru uopste,pricam o ljetu...Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Dobro ako dodje uopste (recimo sada), pitanje sta ce mu biti cilj do kraja sezone. Top3/4, sumnjam da moze da napadne titulu sa ovim kadrom. Ne znam da li ce Blinda da koristi kao stopera a ako mu Dzons bude igrao to nece da izadje na dobro.sigpic
Comment
-
Eh tu se ne slazem s tobom.Mou ne voli te mlakonje tako da se izrazim tako da od Blindare nista...moze on Jonesa da sredi i upari sa Smolingom bas kako treba.Ima onaj ispada i to bez daljenjeg,ali malo ko igracu umije da da krila kao Jose*,a ovaj potencijal ima samo ga jebe nesigurnost jer nema samopouzdanja,a i pamet tu nije jaca strana no to se da srediti.Eventualno Rojo da igra mada ja to ne vidim i mislim da ce Jones da bude izbor broj 1 za drugog stopera.Morgan mi je bas onako njegov tip igraca.Realno Depay bi u toj igri u tranziciji sigurno pokazao vise.Eh sad je tu tesko ocekivati titulu,a po meni nije taj igracki kadar toliko presudan nego vise nacin treninga godinu i po dana sa LVG-om koji tezi posjedu dok bi se sada igraci morali navikavati na nesto potpuno drugacije...Martial,Depay i Mata u tranziciji bi pokazali mnogo toga.Ocekujem da prvo pojacanje iz ove moje perspektive bude Ilkay Gundogan
*Sneijder je nakon ogromnog manjka samopouzdanja nakon prvih priprema pricao kako bi ubio da mu je ovaj to trazio...Last edited by AK47; 20-12-15, 22:46.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Ne verujem ja da bi Murinjo imao tolko problema sa povredama,to mi je prvo i osnovno,ovo ostalo oko taktike je mahom poznato s tim da bi sigurno doveo nekog u januaru,jednostavno ne mogu da zamislim da on nešto propusti slučaju,brzo bi se to pospremalo,pogotovo sad kad bude refrešovan a para ima za bacanje."When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
A i sva druga sutrašnja britanska štampa piše isto...
THE INDEPENDENT: Louis van Gaal set for Christmas sack if Manchester United lose to Stoke or ChelseaLast edited by miloolja; 20-12-15, 23:47.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Erik Dekard View PostMoze on i levo/desno a u Realu su ga isprobavali i u veznom redu, tako da bi sigurno igrao negde pored Ozila.
Comment
-
Originally posted by PRINCARA View PostJedino da Kazorla odluci da se vrati u Spaniju, pa da Isko upadne, mada je to potpuno nerealno trenutno. Pre ce on u Junajted/Celzi/Siti/Juve.
Comment
-
Originally posted by miloolja View PostA i sva druga sutrašnja britanska štampa piše isto...
THE INDEPENDENT: Louis van Gaal set for Christmas sack if Manchester United lose to Stoke or Chelsea
Poslato sa LG G pro2 pomoću TapatokaVALENTINO ROSSI #46
Comment
Comment