Svajni spreman i pocinje veceras izgleda. Nadam se da ce ocitati Pogbi lekciju
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Balag kaze jos Real nije sve rekao sto se Pogbe tice. Prodaju Moratu i eto para za transfer, e ovo za platu i Rajolinu isplatu treba vidjeti sta i kako, no ako Pogba bude zelio u Real, a izgleda da su mu prioriteti Real ili Barsa onda ce tamo i otici vjerovatno. Uzdam se sad u Real, mada nije mi on za njih toliko, rekoh vec Verati je nekako idealan za Real, ali Zidan voli svoje.sigpic
Comment
-
Ovo mi je sve cudno... Di Marzio javlja da smo se dogovorili sa njim, znaci da on hoce da dodje u Junajted, sada Real kaze da nista nije gotovo, pa Pogba hoce kod njih, a pre neki dan imali smo informaciju da Pogba zeli u Barcu, ko koga jebe ovde
Comment
-
Daj Veratija i Kantea i Bog da nas vidi. Jbt navijam da ga kupe Real ili Barsa.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Ser Gagi View PostOvo mi je sve cudno... Di Marzio javlja da smo se dogovorili sa njim, znaci da on hoce da dodje u Junajted, sada Real kaze da nista nije gotovo, pa Pogba hoce kod njih, a pre neki dan imali smo informaciju da Pogba zeli u Barcu, ko koga jebe ovdeSpoilerBastijan Anu
Verati je bolji igrac ,i nesto sto bi bolje leglo i nama i Murinju ,ali ovih 120m sada izgleda skupo ,sto i jeste ,ali markentiski bi bilo dosta isplativo ,i brzo bi se vratilo to kroz kupovinu dresova .
Ja iskreno nisam da se ovolika suma daje za jednog igraca,iako je Pogba odlican igrac ,ali u neku ruku ima rezona da se upustis u ovakav poduhvat ,jer mozes brzo vratiti ulozeno .
Comment
-
l1m4r
Jeeeeste sada svaki igrač 100m. Koj vam je jbt..Corriere dello Sport suggest the Red Devils are preparing a £79m bid to sign the Italy international, with Jose Mourinho believed to be a big fan.sigpic
Comment
-
Originally posted by Abel View Postpreko 36h čekam listu.
Jedna na oci gledam dosta ti je. Ne mislim da su oni bolji/gori od njega pričamo o ljudima koji mogu da igraju. A i ajde da ne mogu kao zašto ne bi uzeo Kantea i Krosa? Bzv primer.
Zašto se ne pusti Mensa? I onako je zverina.
Zašto se pravi kao je on poslednji igrač na svetu?
Neka ostane u PsGu za te pare...Last edited by l1m4r; 07-07-16, 16:44.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment