Neka im je objasnio ovo za mlade igrace i pritom jos pecnuo VanGlavonju.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
I Runija je dokacio, i ja imam dobar pas kaze kad nema pritiska
Sve u svemu dobar pres da nije kacio Van Gala i Vengera po milioniti put, prema Gvardioli korektno, dobio je tri igraca koja je trazio, je li cetvrti Pogba nemam pojma, ali je jasno da je centralni vezni i da Runi tu igrati nece. Fundamentalna su cetiri pojacanja, kad zavrsi cetvrto disace, a onda ce biti pojacanja u zavisnosti od odlazaka. Ali cetvrto sigurno nece dovoditi 31. avgusta.sigpic
Comment
-
You say Wayne's pass is amazing, even my pass is amazing without any pressure.
Ovo je doduše u pravu, da Murinjo bar igra fudbal kao Van Gal možda bi to i prolazilo, držali bi loptu u kružili oko gola pa bi Runi na zadnjem veznom prošao. Ovako ne.
EDIT: nisam siguran da li misli na 4 pojačanja ili 4 pozicije. Začudio bih se da ne dovede i štopera, ali moguće da nakon što (ako) damo onolike pare za Pogbu, budemo samo prodavali a ne kupovali više.
Inače što se prodaje igrača tiče, navodno niko ne odlazi dok ih ne vidi u predsezoni.Last edited by BorisUnited99; 05-07-16, 12:43.
Comment
-
Originally posted by Abel View PostJa ne verujem u Runijev fudbal više, drago mi je da ga neće gurati zbog istorije i što je rekao da neće igrati u sredini. Nadam se da neće biti popuštanja. Ako se ne snađe na 9ipo, hvala i ćao.
Comment
Comment