Mozda navlacimo Real... zna Mou sta najvise pali Pereza...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Pazi Real ne može da ga priušti. Ako se Perezu digne ima da proda pola ekipe i da digne kredite. Tj može da košta i 200m.
Mnogo je bolje pitanje ako se zanemare pare da li je on stvarno toliko dobar? I da li ne postoji niko drugi?
I da samo da ne bude nedaj Boze, Mou nije uspeo jer mu nismo doveli Pogbu.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Izgleda da Miki sutra dolazi na preglede, potpis pa na intervju
Kazu da je poliglota, tako da nece biti problema u intervjuu tipa MAJ DRIM KAM TRU>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostPazi Real ne može da ga priušti. Ako se Perezu digne ima da proda pola ekipe i da digne kredite. Tj može da košta i 200m.
Mnogo je bolje pitanje ako se zanemare pare da li je on stvarno toliko dobar? I da li ne postoji niko drugi?
I da samo da ne bude nedaj Boze, Mou nije uspeo jer mu nismo doveli Pogbu.
A ovo sam i ja napisao u nekom postu i slazem se... veliki je to zemljotres
Ako ne dodje moze biti perfekt izgovor a oko pak dodje a nama ne krene,
necemo zivi ostati sto iznutra jer to je neminovno a o spolja da ne govorim.Last edited by AIRBORNE; 03-07-16, 22:52.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Pare na stranu Pogba jeste fantastican fudbaler. Nije nam ovde bio problem da se plati Sancez 80 ali jeste da se plati Pogba 100, daleko od toga i ja smatram da je to suluda cifra i da sigurno ne vredi toliko, ali Pogba ima tek 23 godine, mozes ga drzati 4-5 godina u timu i opet dobiti te iste pare ako ne i vise kako je krenulo zadnjih godina od Reala/Barse/PSG-a.sigpic
Comment
-
Originally posted by Erik Artur Bler View PostDa, da, meni stalno u glavi 4 2 3 1. Da li je Mo ikada igrao 4 3 3, sa bas 3 veznjaka, a ne 10kom? Onda mi u toj 4 3 3 Draksler ne pije vodu nikako,osim da bude bekap, sto je nerealno i nelogicno."When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
Originally posted by Erik Artur Bler View PostOpet, ako zeli Real i da radi sa Zizuom, pristace i na manju platu (u pocetku).
Jedina realna prica, ako ne predje u Real, mi je ona da je on Perezova a ne Zidanova meta.Zeljko Malnar-Nocna mora <3
#the return
Comment
-
Gvardiola nicim izazvan poceo da proziva Mancu juce...
Koji su oni kompleksasi majko moja. Sta sve za PR one njihove male (u svakom smislu) fan baze nece uraditi. Zato ce me Murinjo iznervirati ako bude gubio vreme na Vengera kada je pravi neprijatelj odmah tu, prekoputa.
Pod gubljenjem vremena mislim na ona njihova vec tradicionalna prepucavanja preko konferencijaLast edited by ExEric; 04-07-16, 10:12.sigpic
Comment
-
Nisam hteo juce da napisem spisak ko mi je za OUT ali evo dobro je pocelo.
Januzaj ce traziti da ode "kako kruzi prica" Idemo dalje...>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
Comment