Da vratimo nekako i Skolsija onda. Skols i Esjen
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
119 miliona za Pogbu danas se prica, ABC Deportes kaze Real nece platiti koliko ga Juventus cijeni i da nisu ubijedjeni da je bolji od Krosa i Modrica. Od Krosa je bolji, od Modrica osjetno slabiji igrac sto se mene tice. Marka je prilino sigurna da ce Real dovesti Kantea.
119 miliona za Pogbu. Gasi fudbal, gasi klub.sigpic
Comment
-
Amaterizam!
Nema veze ko je trener, ovo je amaterizam ako se uradi.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Ne pricam ja o odnosima sa SAFOm i klubom. Vec o ceni.
Potpisujem da za te pare mozes 3 igraca brutalna da dovedes i da se sprdas kroz ligu.
Da ne kazem nesto drugo..Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by Ser Gagi View PostNi od Krosa nije bolji, treba dosta da napreduje da ga stigne.
Hames u PSZu, ocekivano. Jedini koji bi platili Realu cifukoju traze. Hames, beskicmenjak i Ben Arfa iza napadaca, sa vrv Krihovjaakom i Veratijem iza njih.sigpic
Comment
-
-
Meni je bas Pogba uzdignat i precenjen, ne kazem da je los nego da nije toliko dobar kao vodja tima kao sto se predstavlja. Kroos i Modric nisu isti tip igraca, ali su prekucali ovu sezonu. Kroos je meni mnogo konstantniji, ne znam da sam gledao utakmicu a on da je bio los/ispod nivoa. Strasan igrac, pravi svabo
I realno je da Modric igra na visem nivou jer je u odlicnim igrackim godinama, 5 godina stariji od Kroosa. Ako Kroos ovako nastavi i zaobidju ga povrede, za 2 godine jos boljiLast edited by Ser Gagi; 03-07-16, 15:30.
Comment
-
Ali meni oni nisu isti tip igraca.
Recimo Pogba i Jaja mi je za poreditiOriginally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Meni Kros jedan od najprecjenjenijih vezista svijeta. Spor kao puz, vrhunsko pozicioniranje i citanje igre nema price, dobar pas, ali voli da se krije cesto, ja bih uvijek izabrao Alonsa od 35 godina nego njega u najboljim danima. Na Mundijalu je bio brutalan do finala, ali posle nesto i nije ponovio takve partije, ma ni blizu. Modric izmislio fudbal za njega sto se mene tice. Juce Svajni izgleda bolje, tokom Eura Kedira izgleda bolje od njega.sigpic
Comment
Comment