Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Dace Vudvord 200+ za Pogbu, vec ga vidim, transfer rekord, agent rekord i plata 70-80 miliona
Daker
Mourinho in talks to sign Paul Pogba - but #MUFC must break record feesigpic
Comment
-
Mkhitaryan and Ibrahimović are joining #mufc [di marzio]Ibrahimovic to Man United will be announced on 1st July.[di marzio]Mkhitaryan to #mufc fee is €38m [di marzio]Juventus and Mino Raiola will meet on Monday to discuss Pogba [di marzio] #mufc#mufc are willing to make a big offer for Paul Pogba [di marzio]Last edited by srdjan_sl; 26-06-16, 00:21.sigpic
Comment
-
Everton are willing to pay £20m to sign Morgan Schneiderlin. [mirror]
Navodno je Pogba zadovoljan bio u Mancesteru, ima prijatelje, voli klub, problem je bio SAF. Ali je suludo za takvog igraca izdvajati 120 miliona eura. Za te pare se dovodi igrac koji ce da ima brdo golova i asistencija, ne dajes tolike pare za BTBa. Jos za nekog ko je pokazao nepostovanje SAFu.
Mino Raiola making a play to become king in the land Jorge Mendes must have thought was his own.sigpic
Comment
-
Ma jasno je meni da ce Murinjo privlaciti igrace mnogo lakse od drugih trenera, to moze jos par njih mozda, on ima tu sposobnost i status, posebno sad jos kad raspolaze sa maltene neogranicenim budzetom, ali Rajola i Mendes su bas problematicni. No Murinjo i Mendes veza je vise nego jasna i znao sam da ce Mendes masu pitati, ali nisam ocekivao i da ce Rajola dobiti ovoliki dio kolaca. Ipak bolje i ovako vjerovatno nego da ih ispizdis pa da nece da posluju s tobom. Odrace te ali ces dobiti top igrace.sigpic
Comment
-
Iskreno u tržištu gde je Troy Denney 30-40 miliona i Lakazet 52, onda ni za Pogbu 120 nije puno. Trošio je i LvG, neka, nek se troši.
Neću kasnije da čitam da Murinjo traži opravdanja, mogao sam imati ovog i ovog i ovog, ali štedeo sam da bi uzeo ovog ili onog. Čak i da bude 120 miliona i jedan evro, nek potroši i taj bonus od jednog eura.
Off
Marli, jesi probao vinjak i fantu? Evo uzmem sad gutljaj i kao jaffa
M2 Note
Comment
-
Jesam Deni. Ili tako ili čistaka sa ledom
Ma brate da da je 120m sa platom i agentom ok. Ali preračunaj se još jednom. Smeta mi što gledam dečka i vidim da je Kante za njega bog i batina. A Kante uzmeš za 30m i to sa platom. Pričam o Euru a i Juve sam gledao u ls. Da je on sada nešto brutalno izdominirao, pa kao ajde razumljivo mi je. Više bih razumeo da se za Iniestu da 150 nego za Pogbu 120. Uostalom mlad je on, neka ide prvo u Real..Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
Comment