Nema trika da bi bio prvi da nine bilo Seskove polusezone. Koste. Terija u onoj formi. Ali isto tako zamisli da Vam tada nije došao Mo? Ima ogromnih zasluga kao i igrači. Ali samo ti objasni kako je njemu u cilju da igra stalno bunker? Baš mi se čini da je posle onog sa Evom sve otišlo u tri lepe..
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by Vladan View PostErice bi li bio zadovoljan sa Ibrom, Mikitarjanom, Gomesom, Ounasom i Baljijem?
Tako da, sustinski, najbitnije je samo koji ce se Murinjo pojaviti. To je najbitnije pojacanje.sigpic
Comment
-
Murinjo je pre svega defanzivan trener,ja protiv toga nemam nista,cak sta vise,apsolutno se slazem sa Vladanom,tobom...oko tog pristupa cilj opravdava sve i sta ti ja znam
Ne patim od nekog sexy fudbala,no u cemu je problem sa Murinjom,ako stavim sad po strani to dal je prso ili nije fazon je sa njim sto on uvek gleda protivnika naspram sebe
Evo primera utakmice sa Junajtedom na SB,on covek dodje i stavi Zumu kod nas da igra u sredinu samo da bi zaustavio Feleinija,znaci on nece da se organizuje tako da iskoristi nase snage nego tako da iskljuci protivnika,pa sta bude
Ili pak neko od njegovih finala u kupu,ponovo protiv Junajteda,taktika je bila da se mi branimo pa ce valjda Drogba zabiti nesto
I ti pitas kako bunker,pa kad ti uvek razmisljam prvo o odbrani a ne o napadu ne moze drugacije.
Nema nista Eva veze sa tim,nas problem je bio taj sto nismo imali stopere po Murinjovom ukusu za taj sistem koji je on zamislio da igra presing,ono jbg Kejhil i Teri su nesto sporiji,plus rak rana je ta rupa u sredini zbog neuskladjenosti Fabregasa I Matica,primer utakmica sa Svonsijem na pocektu sezone
I sta se desava,on moze,znaci moze da igra ofanzivnije ali problem je u tome sto takva igra nosi rizik sto zbog sredine sto zbog stopera,da ne pricam o tome da je Azpi morao da pokriva Terija po Murinju
I onda je njemu sigurnije da totalno povuce tim ,ako ne moze da pokrije rupu moze sigurno da napusti presing i vrati se na bunker"When people get hurt, they learn to hate… when people hurt others, they become hated and racked with guilt. But knowing that pain allows people to be kind. Pain allows people to grow… and how you grow is up to you"
Comment
-
-
"Fundamentally, England, Spain and Germany were the relevant leagues I could see myself playing football in," Hummels told Suddeutsche Zeitung. "But at this stage there just was not that one English club where the overall package was fitting.
"The overall package means: a club which fascinates me; a club I have always wanted to join, and where the sporting constellation is right, and which of course plays Champions League football next season. And because of the latter one club was ruled out, and you can envision which club that was."
Spoiler
Comment
Comment