Navijaš za Đavole ili Čekićare? I još samo da shvatimo i saznamo zašto imaš dva naloga i to vrlo sveža i nova... a to ovde nije dozvoljeno. Ti si i Monkey Harris
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Ništa se ti ne brini za spam. Uostalom mogao si to javno sve da napišeš.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
-
Zahvaljujem.
U inat hejterima, i istomišljenicima glede "nepravde" ka Drinkwateru, Nobleu, i ostatku mega-imena.
Nasljednik Giggsa, upamtite. Ovakvog igrača ne upratih odavno u Premiershipu, a tek ne u ManU. Fantastičan napadač, na duže staze. Nadam se bar kojem nastupu na Euru, može biti od krucijalnog značaja.
Comment
-
Posto je Di Marzio javio onda mozda Murinjo pokusava da dovede Matica, ali ne vjerujem da ce nam ga Celsi prodati, a drugo prica je bila, mada smo to mogli i da vidimo na terenu, da je Matic neko ko je prodao Murinja, a i Zoze ga je ostavljao na klupi, Fabregasa npr. nije. Ako pak ide po njega onda mu vjeruje i dalje i s njim nema problema logicno. Murinjo ako ide po Baljija, Matica i Ibrahimovica, sve razbijaci i fizikalci. Kicmu ojacava cistom snagom.sigpic
Comment
-
Od Pjanica nista, javio Di Marzio da Juventus ima dogovor sa njegovim agentom. Uh tesko bi se bilo odluciti za Pjanica ili Gomesa, obojica su mi sjajni, ali Gomes je fizicki mocniji i mladji, ali i osjetno skuplji. Siguran sam da bi Pjanic bio bolji za narednih par sezona.
Mada bih ja najradije Modrica, ali to je nemoguce. On je meni savrseni vezista, tesko da moze bolje.
Evo sta kaze Di Marzio o Baljiju
Man United is set to close the deal for Villareal defender Bailly for €32 million plus €8 in bonusessigpic
Comment
-
Ali čemu Matic kada imas Kantea? Plus bi više legao on pored Kerika i Svajnija nego Matic. Manje više još jedan Fela u ekipi?
Matic iz prošle sezone i one sezone ipo su ne nebo i zemlja , nego dve udaljene galaksije ili nešto jos udaljenije.. Ako vas ne mrzi neka neko nadje golove koje je Celzi primao i gledajte čoveka. Baš mi je nelogičan potez.
Kapiram da bi nam Pjanic bio novi Mata.
Tj ne bi smo znali da koristimo majstora najbolje.Last edited by l1m4r; 07-06-16, 06:44.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
It's not a presser, it's a launch for his clothing line A-Z. There will be a live stream at 5PM CET (featuring a Q&A with Zlatan) according to the social media linked with the brand.
Matić? NE! Stagnirao je itekako u posljednoj sezoni, više-manje poslužio kao back-up. Samim tim da je Mikel ispred, sve je jasno. Iskreno, u ovom trenutku, mišljenja sam kako više koristi Mou može izvući od Carricka i Schweinsteigera. Uzalud bačen novac, ako se desi, ako ne, nitko sretniji od mene lično.
Za nižu svotu pokušati dovesti Lassa, solidna opcija. icon_think.gif
Vidjeh Martiala na coveru FIFE. Zaljubih se.
Comment
Comment