Sky saying Utd made aware of Vardy’s availability but only want to bring Zlatan in & no other strikers as don’t want to restrict Rashford.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by AIRBORNE View PostVlajko za minut me pretece Daj Boze da je istina... nego malo me lupa po glavi ovo 1. year.
Kao igrace za nas bez CL a nece kada smo u CL, logicno mi je nesto u fazonu 1+1 ili 2. year contract.
Zlatane, Zlataneeeeeeee
Inace, ovi sa Skaja pisu kao da je vec sve zvanicno.Last edited by ognjen; 03-06-16, 23:41.
Comment
-
Originally posted by Ognjen View PostPa jednogodisnji ugovor bi bio logican dogovor. Ako nakon jedne sezone Ibrahimovic a i klub budu zadovoljni, bez problema ce nastaviti saradnju. Inace, ovi sa Skaja pisu kao da je vec sve zvanicno.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostEndi Barton je to, onaj lik sto je rekao da je PSZ prisao Murinju, polako.
Last edited by AIRBORNE; 03-06-16, 23:50.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Dovođenje igrača od 35 godina u klub sa visokim ambicijama koji još uz to traži pažnju kako u čisto fudbalskom smislu na terenu tako i van njega za mene znači potpuno odsustvo bilo kakvog plana pa čak i kratkoročnog.
Za navijače je to jako uzbudljivo ne sumnjam, ali cilj za klub takvog renomea moraju da budu trofeji.
Comment
-
Naravno Gojko, Ibrahimovicu su strani trofeji, posebno da osvaja ligu, to mu bas tesko ide.
Zapravo ovo je jedino logicno, dovedes Ibrahimovica na godinu ili dvije, pored njega se Rasford i Martijal razvijaju, sav pritisak je na njemu, ne na njima i za dvije godine je Rasford prvi napadac.
To sto covjek ima 35 godina nista ne znaci. Fizicki je prespreman, nema problema sa povredama, jedan od najboljih napadaca i igraca svijeta i dalje.sigpic
Comment
-
Ako dodje sa dva gola ima da rjesava one od 10. mjesta. To je po meni najveca prednost njegovog dovodjenja, rodjen je da siluje i rjesava Palas, Stouk, Svonsi i sl.
Isto vrlo vazno, uvijek ce ga cuvati dvojica, udvajati, automatski se otvara mnogo vise prostora za Matijala i novo krilo. A on je opet sasvim dovoljno jak da iznese fizicki stopere u PL i da gospodari kaznenim.sigpic
Comment
-
Ne bih ja baš njegovim titulama pridavao puno značaja jer ih je mahom osvajao u ekipama koje su bile dominantne u periodu kada je igrao za njih. Inter, Barsa, PSŽ nisu imali konkurenciju u prvenstvu kad je on bio kod njih.
Meni više govori što je više od 10 godina igrao u top klubovima, a nije bio ni blizu osvajanja LŠ. Čak štaviše Inter je osvojio LŠ u prvoj sezoni kad je on otišao, a Barsa je nije osvojila u periodu kada je bila dominantna pod Pepom u sezoni kad je on bio kod njih.
Nije Ibra u ovoj fazi karijere dobro rešenje ni za jedan klub sa najvišim ambicijama. Čak mislim da se PSŽ konačno oslobodio balasta koji ih je kočio da naprave iskorak u LŠ naravno uz Blana.Last edited by goku; 04-06-16, 03:26.
Comment
Comment