Srećno, Giggsy.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Daker
#MUFC have kept their counsel for 6 months on LVG/Mourinho. The way the news has broken has nothing to do with them. Criticism of that odd
One experienced ex-Red linked with role under Mourinho. It'd be nice to see Fergie's face if it happens.sigpic
Comment
-
Nisam siguran da on ima pedagoški kapacitet za tako ozbiljne stvari na ovom nivou, niti su poslovi koji je do sada radio pokazali da ima. Kad se još uzme u obzir sukob sa Fergusonom i to što je Fergi bukvalno morao da ga odstrani zarad zdravlja svlačionice, rekao bih da nam on nikako nije potreban. Način na koji je govorio o Junajtedu, recimo nakon Reala, i u još par navrata isto mi je podigao želudac. Lično nikako ne bih želeo da ga vidim blizu prvog tima, smatram da je previše nebaždaren, agresivan i egoističan. Na terenu je to jedan sport, kraj njega drugi.
Comment
-
Originally posted by Abel View PostNisam siguran da on ima pedagoški kapacitet za tako ozbiljne stvari na ovom nivou, niti su poslovi koji je do sada radio pokazali da ima. Kad se još uzme u obzir sukob sa Fergusonom i to što je Fergi bukvalno morao da ga odstrani zarad zdravlja svlačionice, rekao bih da nam on nikako nije potreban. Način na koji je govorio o Junajtedu, recimo nakon Reala, i u još par navrata isto mi je podigao želudac. Lično nikako ne bih želeo da ga vidim blizu prvog tima, smatram da je previše nebaždaren, agresivan i egoističan. Na terenu je to jedan sport, kraj njega drugi.
Ali i pored svakakvih izjava prema SAFu u knjizi se vidi i veliko postovanje prema njemu, dok je bio igrac definitivno mi je bio omiljeni uz Skolsa, kakav lider, kakav pobjednik.
No to nece biti Kin, Murinjo ima svoje ljude koje ce dovesti i to je to. RI svakako tezi senzacionalizmu i voli da napada SAFa.sigpic
Comment
Comment