Klase bez.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Gotovo niko, bilo je onih koji su bili za Pepa ili Coloa prije Zozea, ali su sad svi za Murinja cini mi se
#mufc will speak to LvG on Monday and look to seal appointment of Mourinho on Tuesday. Minor details of contract to be sorted, says Dan Roansigpic
Comment
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostNeka uziva covjek, osvojio je trofej i u Engleskoj, kolekcija mu je sjajna, na kraju posle svega ide kao pobjednik. Danas je bilo sansi, dvije stative, bilo je zanimljivo i ovo je njegov dan. Trebao je da bude ustvari, lose je ispalo.
Na kraju krajeva toliko je u fudbalu da zna da je fudbal dzungla/divljina. Nisi ispunio cilj - mala si riba i ciao. Mou je velika riba koja ga je pojela.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
E to je to
Ian Wright on Mourinho news: "I think it's a good decision but I would say the timing is not very good." #manutd #mufcWright: "It's almost disrespectful. I think the majority of United fans will be happy but don't know how Fergie will feel about it." #mufc
sigpic
Comment
-
Koliko je samo ovaj trofej značio Runiju i Keriku, drago mi je da su konačno uspeli da ga osvoje.Last edited by Lord Aleksoni; 21-05-16, 23:30.
Comment
-
Comment