Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Van Gaal on tonight’s team selection: “It’s the best solution because we also have to entertain our fans." #mufc
LvG: "We can win this game and finish 5th which is a better score than finishing 6th when we lose." #MUFCLvG: "We can win the Golden Glove for David de Gea and we can also win the best defensive organisation." #MUFC
Michael Carrick entered the pitch with his children. Evra and Ferdinand did the same on their last games. [M.E.N] #MUFCLast edited by srdjan_sl; 17-05-16, 21:03.sigpic
Comment
-
Drugo je Junajted jbg, pa i Mojes je imao podrsku do februara cini mi se, ono sto su navijaci Sitija uradili Pelegriniju je dno dna, kao da su Real ili Barsa pa da su nezadovolji sezonom dje su cetvrti i u polufinalu LS. Pa to je lagano njihova top pet sezona u istoriji. Junajted je svoje navijace navikao na titule i prva mjesta pa opet znaju da se ponasaju iako je razocarenje mnogo vece nego kod Sitijevih navijaca koji do prije pet godina nisu znali sta je trofej maltene.
Sudeci po Old Trafordu Van Gal nije persona non grata. Ni blizu.sigpic
Comment
-
Inace fenomenalna partija Runija kao centralni/zadnji vezni. Hodzson ako je pametan tu ce mu igrati. Erera je bas, bas u kanalu. Mislim da je za njega kraj, Mata je veci profesionalac i mnogo se vise trudi od njega. Nadam se da nije poslednja Kerikova utakmica na Teatru, iako se bojim da jeste.sigpic
Comment
-
Svakako je Lvg prosao mnogo bolje nego sto je zasluzio, obezbedjenje je oduzimalo banere a zvizduke je dobio na pocetku govora, posle toga se izvukao malo sa ulizivanjem pa je dobio i aplauz. Sve u svemu valjda je dovoljno Glejzerima da vide kakva je zainteresovanost navijaca za gledanjem Junajteda, a ako im kojim slucajem odgovara glavonja na klupi neka ga ostave, pa cemo zajedno svedociti gasenju jednog velikog Junajteda. Ali ajde da ne zurimo sa zakljucima, valjda ce otici, bar smo toliko zasluzili...sigpic
Comment
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Jel se to pevalo "Sacked in the morniing" ? Ozbiljno pitam, ili se meni ucinilo.
Utakmicu nisam gledao, drago mi zbog Runija normalno, Rashford i Martijal vise nisu iznenadjenje.
Nadam se da je ovo bila poslednja utakmica LVGa na OT.
Sent from my LG-D855 using Tapatalk
Comment
Comment