Ma pusti Vladana Dejli. Mislim, ako moze Alaba, zasto ne bi mogao i ti? Ionako su razlike u klasi minimalne.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Sta je sa ljudima i izjavama
Svima treba zabraniti da daju bilo kakve izjave. Svima.
Pazi upoređivanje. andukvinjaksmajli:Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
-
A sto umesto Runija ? Runi u 2016 i više nego dobar. 2015 kanal najdublji ali ovo što igra ove godine je baš pristojno.
Sto se tice Kerika jednostavna je priča ili cemu se staviti igrač oko njega da trčI da se on rastereti ili ga pustiti. Ovako previše škripi. Ako ostaje u ekipi ostaje samo kao paser sve ostalo će morati drugi da rade za njega. Jer on konstantno to ne može sam. Meni i dalje nije jasno kako Svajni i on nisu prekucali sredine uz Morgana i Ereru.
Praviti od njih dvojice Pirla i to je to. I naravno cela sredina i sve pada u vodu ako ne dovedemo stopera.Originally posted by VladanSAFa niko nije mogao ni jednom da prezivi, Runi je to uradio dva puta. Masivan. Monumentalan. Bivsi. Pozdrav legendo, donesi Evertonu nemoguci san.
Comment
-
Originally posted by l1m4r View PostA sto umesto Runija ? Runi u 2016 i više nego dobar. 2015 kanal najdublji ali ovo što igra ove godine je baš pristojno.
Iovako nema ništa od rezultata i plasmana u top 4, pa nek promeša malo.
Sent from my m2 note
Comment
Comment