Announcement

Collapse
No announcement yet.

Manchester United

Collapse
X
 
  • Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts

  • Originally posted by BorisUnited99 View Post
    Dobili u prva 2 kola PSŽ i Lajpcig gol razlikom 7:1 i uspjeli ispasti iz grupe [emoji23]

    Par utakmica odlično pa par katastrofalno, čak je u ovakvoj sezoni uz covid to donekle i razumljivo ali konkretno za LŠ nema opravdanja, i imao si 6/6 bodova i 2 utakmice sa Bašakšehirom pred tobom, izgubio jednu, i dalje bio u njaboljoj poziciji, poraz od PSŽa gdje niej ni problem sam poraz nego što si mogao dobiti i imao zicere na 1-1. I opet ostane Lajpcig za kraj, prime 2 gola za 10ak minuta i poslije kao neki pokušaj povratka u utakmicu, gdje je samo njihov odličan golman spriječio da nas usere i prođemo.

    Nešto ne vjerujem da će Ole dobiti otkaz, a možda je momenat. Stvarno je bilo odličnih trenutaka sa njim ali šta god se desi dobro, prati ga i neko razočarenje, i sve tako.
    Kad je pritisak mi puknemo.
    3 polufinala smo izgubili, ni na jedno se nismo pojavili. Bezvoljno izasli na teren, posebno ono 1/2 sa Celzijem u FA kupu, isto smo izasli defanzivno i nista.
    Evo vcrs, treba ti bod i tvoja ekipa izadje sa tolikim bolom u k... i naravno da ces dobiti po usima. Zalosno je sto su i dali ova 2 gola pa kao neka nada, trebao nas je Lajpcig napuniti do kraja.
    Jednostavno sto ti napisa, par utakmica odlicno pa onda katastrofa i to iznova i iznova. 2 koraka naprijed pa 3 nazad, pa 1 naprijed pa 2 nazad. Ne moze to tako
    Hated, adored never ignored

    MUFC

    Comment


    • I sve sto se pisalo pre vecerasnje utakmice pada u vodu.

      Užas od utakmice! Odbrana nepostojeća! Dal je moguće da uvek primamo prvi gol i sve su to bukvalno na naši krivicu.

      Ne možemo mi dati koliko možemo primiti...


      Pogotovo sto su vcrs napadači dobili bolest zvanu Velbek! Imali izgledne šanse i Raško i Grinvud se nešto saplicu, ne zahvate loptu kako treba... potez više.

      Bukvalno kao Velbeka da sam gledao.

      Ali pored toga, svidja mi se kako igra Grinvud... samo malo manje da solira, ali generalno gledano ima dosta bolju decision making od Raška.

      Da li Ole treba da ode... verovatno... nejasno mi je kako svaki utakmicu ulazimo polu budni, primamo gol i onda moramo da jurimo!
      Zar ne može da se izadje od starta sa 110%!?!

      Ako ne dobije vcrs otkaz, onda vrv za vikend ukoliko izgubimo od Sitija, sto je vrlo moguće.

      Sto se novog trenera tiče... samo nisam za Alegrija, ostalo mi svejedno.

      Daj Poketina, može i Nagelsman...

      Samo neka rekonstruiše odbranu!


      Gesendet von iPhone mit Tapatalk

      Comment


      • BUKVALNO, ali B U K V A L N O svi nasi problemi i slabosti su se ispoljili bas u ovom mecu. Sunce ti jebem.

        1. Ole

        Mora da uci, tezak brainfart taktika, nesigurno izvodi neiugranu taktiku, Shaw i Telles u svlacionici kad juris rez, a Williams na terenu.
        Kasni sa VDB-om. Svaki minut koji se desio sa Maticem na terenu, a bez VDB-a je kriminalan.

        2. DDG
        Mora da ide, ne zanima me. On je fundamentalno najveci problem nase odbrane. Nije covek za najveca dela i za najvece domete.
        Statista jebeni, cuva atletske staze i cuti kao mulac, dok defanzivci nasi nikad ne dobijaju instrukcije od svog golmana sta se desava. Treci gol je sramota. Preplaseni i nesigurni zgoljavi pubertetlija medju stativama.

        3. Nekomplementarni stoperi
        Ni Lindelof, ni Maguire nisu losi igraci, ali nisu komplementarni, i ne cine jedan drugog boljim, pre svega zato sto su obojica za drugog stopera, po vaznosti

        4. AWB (jedini desni bek)
        Nije defanzivni zmaj, kako neki misle. Jako pogresna percepcija javnosti, niti je besprekoran u odbrani, niti je operisan u napadu. Polovican je i ofanzivno i defanzivno.
        Pozicioniranje danas, kao nadrogiran. Sve ste videli, nema sta da se doda, osim toga da je uneo nesigurnost celom timu. Moze da nauci i da ispravi one stvari, ima kapaciteta. Ali to nece nikad da se desi sa ovim golmanom iza njega.

        5. Bez Freda smo tupi i mlohavi u sredini

        6. Matic

        Jedan od najgorih igraca koji su obukli dres ovog kluba u poslednjih 20ak godina. On je fenomen. Da se trudis da bas svaku situaciju pogresno procenis oko sebe, nesto bi i pogodio. On jok. Kao kad neko ko je relativno nov u MOBA-ama, prvi put igra neku rolu koja mu totalno ne odgovara. Pa ne zna ni da l da se povuce, da l da uskoci, da li da se grupise oko saigraca, da li da se rasiri, kako ne bi svi bili u jednom range-u.
        Blatantno je los u odbrani. On kao fudbalera ima smisao samo kad bas napadas, jer brzo i lako zna da osvoji prostor sa loptom u nogama.

        7. Bruno je dobar, ali nije Iniesta, Zidan, Scholes. A nekad misli cak i da je Neymar. To je pa i najgore

        8. NEMAMO DESNO KRILO

        9. Bez Cavanija, imamo previse homogen tip napadaca

        Plus im potrebno sazrevanje totalno. Rashu jos malo, Greenwood-u je premlad, i mora jos da radi za neke stvari. Brutalno je talentovano. Neophodno zdravo i sampionsko okruzenje.




        I da, Pogba je dobar, i to je posebna muka i dilema ovog tima. Sta raditi sa njim. Deriste zna da igra fudbal, usta ga jebem.
        Last edited by Busby Babe; 08-12-20, 23:23.

        Comment


        • Kao neko ko je trazio opravdanja za Olea tokom citavog njegovog boravka u Unitedu, sada mislim da je vrijeme da se razilazimo. Majstore, ne mozes ovako ispasti iz lige prvaka nikako.
          Danas smo bili ocajni, kao sto neko napisa, sve nase slabosti su izasle na vidjelo u ovoj utakmici. Igrace ne treba spominjati, vec vidjeno i receno.

          Comment


          • Fala bogu pa Scholes-a boli uvo da bude politicki korektan.

            Scholes on De Gea for that third goal. "He bottles it. He's scared of getting himself hurt. As a goalkeeper make yourself as big as possible. He actually makes himself smaller. As an experienced goalkeeper, it's criminal."

            Comment


            • Rašford mene nervira (svaka čast za stvari van terena), u februaru će 5 godina kako je debitovao, a i dalje ide ta priča da sazrijeva. I ok, stvarno tek prije mjesec napunio 23 godine, mlad jeste još, ali uskoro izlazi iz te definicije mladog igrača i prestaće se s pravom gledati na njega kao mladog. Marsijal je npr napunio 25 a i dalje je nedovršen. Ne kažem, najbolje godine su vjerovatno 27,28 ali samo nek ne budu kao Lingard i Pogba mentalno, njima niko ne daje blizu 30 godina a tu su.

              I Skolsa i Kina boli uvo da budu politički korektni zbog De Hee i uopšte stranaca, mislim da nisu baš isti kad su u pitanju Englezi/Ole kao legenda kluba i njihov drugar. Mada je i razumljivo. Plus De Hea uzima mjesto Hendersonu kao domaćem i djetetu kluba.
              Last edited by BorisUnited99; 08-12-20, 23:30.

              Comment


              • Lindelof je realno stoper za Fulam,odlicno se uklapa u gluposti koje stoperi Fulama prave,ubedljivo najgori stoper Junajteda od kad postoji premijer liga.

                Comment


                • Da l stvarno mislite da neko moze bolje sa ovim timom?

                  Bilo ko preuzme ovaj tim, predstoji mu da prevashodno squad dovede na barem 20 funkcionalnih fudbalera, i da se uspostave neke komplementarne relacije u timu.
                  Previse nestrateskih prelaznih rokova, previse nekontretnih prelaznih rokova, previse gordosti i sujete prethodna 2 menadzera, sto se prelilo na dinamiku, a vala i na razvoj, nekih igraca.

                  Ole ima mane, ali nemoj da mislite da nam je oportunentni trosak ogroman. Nije. Bilo ko da je trenutno u klubu, ne bi bilo znacajno bolje.

                  Comment


                  • Originally posted by BorisUnited99 View Post
                    Rašford mene nervira (svaka čast za stvari van terena), u februaru će 5 godina kako je debitovao, a i dalje ide ta priča da sazrijeva. I ok, stvarno tek prije mjesec napunio 23 godine, mlad jeste još, ali uskoro izlazi iz te definicije mladog igrača i prestaće se s pravom gledati na njega kao mladog. Marsijal je npr napunio 25 a i dalje je nedovršen. Ne kažem, najbolje godine su vjerovatno 27,28 ali samo nek ne budu kao Lingard i Pogba mentalno, njima niko ne daje blizu 30 godina a tu su.

                    I Skolsa i Kina boli uvo da budu politički korektni zbog De Hee i uopšte stranaca, mislim da nisu baš isti kad su u pitanju Englezi/Ole kao legenda kluba i njihov drugar. Mada je i razumljivo. Plus De Hea uzima mjesto Hendersonu kao domaćem i djetetu kluba.
                    A sta te tacno sad nervira u igri Rashforda? Sto nije dobar kao prime CR?
                    Mada ni prime CR ne bi mogao da nosi ovaj United.
                    Ozbiljni timovi se ne prave oko napadaca, i ozbiljnim timovima napadaci ne daju strukturu i dinamiku igre. Rash je fenomenalan ove godine, i nista mu se ne moze reci.

                    A to oko sazrevanja. To je neka dublja, ozbiljnija prica. U klubu su sa najvise navijaca na Svetu, u periodu tranzicije,gde se day in day out desava neka haoticna smena hajpa, nervoze i pritiska.
                    U klubu gde strategija nije jasno definisana, a oni vec rade sa trecim trenerom. I sva 3 trenera su totalno drugaciji jedni od drugih.

                    Comment


                    • Sve to stoji, i pritisak i različiti treneri. Što ne znači da nemam pravo da me nervira što nekad blista, a nekad igra očajno. Daće bog da uspije ali na hajp oko njega ili bilo koga ne padam više dok ne pokažu kontinuitet. Stalno neko loženje pa onda šamar dođe i ljudi nas spuste na zemlju. Dobijemo u Parizu, petarda Lajpcigu, ispadnemo iz grupe na kraju. Da Bajern dobiju, ništa mi ne bi značilo, narednu bi nas Brajton nakantao. To može biti i dobar znak, ekipa koja ima potencijal ali joj treba vremena da eksplodira. Ali do tad, hajp tim. Nek me ućutkaju, jedva čekam.

                      Ole dosta dobro hendluje neke stvari i ja sam njime zadovoljan kao trenerom zaista, pitanje je je li ovo njegov limit i može li ekipu prevesti na viši nivo.

                      Comment


                      • Bruno ni ne treba da bude Nejmar, ali on je jedini igrac u zadnjih 5-6 godina koji ima muda da odigrava uvek napred i se trudi da se NESTO desi ofanzivno, kad god igra. Najbolji igrac u klubu zadnjih 5 godina lagano. Da ne pricam u mentalitetu, svi mogu da mu se sagnu.

                        Comment


                        • Što se Matića tiče generalno je razočarao u Mančesteru, sinoć opet ispod nivoa.
                          Ne može u istu rečenicu sa Nemanjom Vidićem, koji je vanzemaljac za ovaj komparativno slab učinak Matića u klubu.
                          C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa

                          Comment


                          • Originally posted by Busby Babe View Post
                            7. Bruno je dobar, ali nije Iniesta, Zidan, Scholes. A nekad misli cak i da je Neymar. To je pa i najgore
                            Ti si jedini navijač Uniteda koji iz nekog samo tebi znanog razloga mrzi Fernandesa, možda ne mrzi per se, ali tvoj svaki drugi post o njemu je o tome kako se on "tripuje" da je Iniesta ili ko god. Kao što je Ser Gagi napomenuo gore, ne "tripuje" se on da je Neymar, Iniesta ili Zidane, čovek jednostavno ima pozitivni winner mentality i stalno gura da nešto napravi, jedan od retkih ako ne i jedini u trenutnom timu.

                            Možda posle ovoliko godina stagnacije ovog kluba gde igrači sa "kurcoboljom" postali standard ovog kluba, ovakvo pozitivno osveženje u vidu Bruna je šok za neke.

                            Comment


                            • Da nam je jedan stoper i veznjak ala Bruno mentalitet, druga bi se pjesma pjevala. Ovaj tim place za liderima a njih ni na vidiku osim Bruna.
                              Hated, adored never ignored

                              MUFC

                              Comment


                              • Ole jos tu?
                                Ceka se debakl protiv Sitija prvo ili sta tacno?
                                sigpic

                                Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
                                But there's one thing he can't change... he can't change his passion.

                                Comment

                                Working...
                                X