250£
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Vreme je da sjajno izdanje iz Evrope naplatimo i u nacionalnom šampionatu.
Posle velikog trijumfa u Parizu zastali smo protiv Čelsija ali Arsenal je rival, uz dužno poštovanje, koji mora pasti na našem OT.
Očekujem identičan sastav kao protiv Lajpciga gde je sve štimalo kao najbolji švajcarski sat.
Izuzev Marsijala ostali stožeri su spremni i orni da novom pobedom potvrde uzdizanje forme te uhvatimo golem priključak za vrhom tabele.
Ne postoji niti jedan razlog da se danas popodne ne uzmu tri poena.
Naravno mala bojazan mora da postoji, ipak, smo mi United sa kojim nikada nisi načisto.
Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostVreme je da sjajno izdanje iz Evrope naplatimo i u nacionalnom šampionatu.
Posle velikog trijumfa u Parizu zastali smo protiv Čelsija ali Arsenal je rival, uz dužno poštovanje, koji mora pasti na našem OT.
Očekujem identičan sastav kao protiv Lajpciga gde je sve štimalo kao najbolji švajcarski sat.
Izuzev Marsijala ostali stožeri su spremni i orni da novom pobedom potvrde uzdizanje forme te uhvatimo golem priključak za vrhom tabele.
Ne postoji niti jedan razlog da se danas popodne ne uzmu tri poena.
Naravno mala bojazan mora da postoji, ipak, smo mi United sa kojim nikada nisi načisto.
Poslato sa BTV-DL09 pomoću TapatokaHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostPojedina ostrvska štampa piše da će Van de Bek (lično čisto sumnjam) krenuti umesto Pogbe u startnih 11.
Ne volim kad je pobeda pod moranjem jer smo nebrojeno puta padali na sličnom ispitu.
Poslato sa BTV-DL09 pomoću TapatokaHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Originally posted by Miki28 View PostJel se dobija danas Arsenal? U dobroj formi je Utd
Comment
-
Ne razumem ja ovo up-down, pa u krug. Sta radi Ole sa ovim izmenama i forsiranjem nekih... srednji red plac.
Tesko ovihdanagodina bas, bas... auuu persun vise!sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Ubili su mi svu draž fudbala.
Barem da smo igrali nešto, stvarali prilike pa da se kaže kako nas gol nije hteo. Mi nedorečeni svih 94' bez ozbiljne akcije kojom bi naterali Lena u probleme.
Jasno je ko dan da ova ekipa ne može u kontinuitetu dobro igrati. Odbrana nam je uvek na staklenim nogama, manevar kao danas nema ga nigde. Boli koliko nema kreacije na sredini.
Kad je tako žali Bože Rašforda, Kavanija ili Marsijala kad nema upotrebljivih lopti.
Sve u svemu još jedna bačena premijerligaška sezona a da nije čestito ni počela.
Simptomatično deluje podatak da mi od odlaska Fergija u penziju nemamo ideje niti vizije šta treba uraditi ne bi li ponovo došli na prag vrhunskih rezultata.
Posle ove blamaže od pre svega igre jedino želim videti leđa Solskjeru i Pogbi.
Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka
Comment
Comment