Prilika za Daloa i Dzejmsa, VDB počinje
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Megvajer odmara? Sta ce to biti? Samo Bailly da izadje nepovrijedjen pa da zaigra protiv Totenhema. Pogba mora dobiti minute u 2 pol, da udje u formu.
Bice mucenja naprijed, ne bi me iznenadilo da moraju Rasko i Mejson da udju da spasavajuHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Dosta dobro i visoka pobjeda na kraju. Gol i asistencija za Matu, majstor, dobro mu stoji kapitenska traka inače
Sutra naveče je žrijeb za četvrtfinale takmičenja.
A žrijeb za LŠ sutra u 17h.Last edited by BorisUnited99; 30-09-20, 23:31.
Comment
-
Originally posted by Busby Babe View PostMeni se vise svidja Van Den Beek na poziciji AMC-a od Bruna.
Bruna bih na MC-a.
Bruno previse rizikuje mada uvijek neka ta njegova lopta prodje pa ne znam koliko bi bio disciplinovan za ulogu MC-a ali treba malo Ole da kombinuje protiv slabijih ekipa kad ekipa bude fizicki spremna, ima dosta igraca koji mogu da mijenjaju pozicije i to moze biti dosta jako oruzje.
Totenhem u nedelju, bice to dobar mec. Ja bih krenuo sa Donijem ali vrvt ce Pogba pocetiHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Originally posted by La Jugoslavia View PostKoji se tim očekuje protiv Totenhema, šta je sa Matićem?
a bice: DDG, AWB, Maguire, Lindelof, Matic, Pogba, Rashford, Bruno, Greenwood i MartialHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Valja ukomponovati van de Beka, Pogbu i Bruna ubuduće
Teles izabran za najboljeg igrača portugalske lige za sezonu 2019/20 na osnovu 650k glasovaLast edited by BorisUnited99; 01-10-20, 14:08.
Comment
Comment