Srecan Alex Telles svima koji slave
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
To vjerovatno znači da je manje-više dogovoren prelazak Smolinga u Romu, u skladu sa izjavom Fonseke danas.
Teles i Šo, to bi bila već dosta bolja pokrivenost na lijevom beku. Teles bolji ofanzivno, Šo vjerovatno defanzivno, imaće obojica dosta minuta, Luk je sklon povredama svakako. Za desnog beka imaćemo Van Bisaku i Vilijamsa, pa i Daloa ako ostane.
Comment
-
Pocinjem da mislim da ovi namjerno pustaju informacije u javnost, cisto da mislimo da nesto rade. Prosto mi je nevjerovatno kako drugi prodaju, kupuju bez po muke a nama treba vjecnost da prodamo ili kupimo nekog.Hated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Originally posted by Miki28 View PostPocinjem da mislim da ovi namjerno pustaju informacije u javnost, cisto da mislimo da nesto rade. Prosto mi je nevjerovatno kako drugi prodaju, kupuju bez po muke a nama treba vjecnost da prodamo ili kupimo nekog.
Problem je prodati ove igrače, sa Romom oko Smolinga pregovori traju baš dugo, Rohu se navodno trazi klub u Italiji, Vila se na kraju odlučila za Martineza ispred Romera i jbg. Dzons em povrijeđen em problem plata em neko treba da plati i obeštećenje.
Trebaće vremena da se isprave greške pravljene nekih 6-7 godina sigurno ali izgleda kao da se makar počelo raditi tome.
Dovedemo li stvarno lijevog beka i desno krilo kao što Romano govori, uz prodaju 3-4-5 igrača i uz van de Beka to je već dosta dobro.
Ne branim stvarno upravu i ovo je mučno ali mnogo više sam ljut zbog svega što su radili u nekim prethodnih rokovima.
Comment
Comment