Nek u paketu ide sa Bejlom, sve zajedno 30 miliona, super posao i za jedne i za druge.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Poznati norveški novinar je doneo zanimljivu vest kako je Solskjer totalno nezadovoljan aktivnostima uprave u prelaznom roku.
Sad će biti još ljući kada sazna da im izmiče i najbolji bek španske Primere.
Neka. Prioritet je Uroš Račić koji je taj tas na šampionskoj vagi Uniteda.
Poslato sa ANA-NX9 pomoću Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Lord Aleksoni View PostI treba kada su ovi slepci, neće da daju 30 m a dogovorili lične uslove.. Strašno ..
Meni Sou nije los bekcic , jos da nauci da centrira i solidno je to, plus onaj klinac koji takodje ima svoje mane, ali generalno ta pozicija nije toliko kriticna. Dobar stoper vam je recimo mnogo potrebniji, pa i krilo.
Comment
-
Originally posted by Prince View PostTo i nije lose ako sagledas siru sliku. Verovatno hoce da iskesiraju krilo, pa ne bi da puknu na levog beka 30 miliona jer im nije kriticna pozicija.
Meni Sou nije los bekcic , jos da nauci da centrira i solidno je to, plus onaj klinac koji takodje ima svoje mane, ali generalno ta pozicija nije toliko kriticna. Dobar stoper vam je recimo mnogo potrebniji, pa i krilo.
Imaš mladog Brendona Vilijamsa koji nikog nije ubedio da je igrač koji može izneti kvalitetno sezonu.
A ovde za malo para dobijaš najboljeg beka španskog šampionata. No nema nerviranja. Zna Ed šta nam najviše treba i fali.
Comment
-
Originally posted by KCTarantula View PostUze vam Totenhem Regilona.
Ide u Totenhem jer su oni pristali na buy-back klauzulu a Junajted odbio. Bio sam za Regilona ali bolje nek vide da dovedu Telesa za siću da bude konkurencija Šou nego da budemo nešto kao filijala Real Madridu.
Comment
-
Originally posted by BorisUnited99 View PostNe nego ćemo ga vama uvjezbavati 2 sezone pa kad vam zatreba da trči u Madrid
Ide u Totenhem jer su oni pristali na buy-back klauzulu a Junajted odbio. Bio sam za Regilona ali bolje nek vide da dovedu Telesa za siću da bude konkurencija Šou nego da budemo nešto kao filijala Real Madridu.
Uvijek sam bio optimista ali sad vec i ja sumnjam da ce iko jos doci ali dobro, tako je kako je.Hated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostPoznati norveški novinar je doneo zanimljivu vest kako je Solskjer totalno nezadovoljan aktivnostima uprave u prelaznom roku.
Sad će biti još ljući kada sazna da im izmiče i najbolji bek španske Primere.
Neka. Prioritet je Uroš Račić koji je taj tas na šampionskoj vagi Uniteda.
Pa taj i ako dodje to ce biti nesto slicno Grujicu, samo ce ga proslediti na pozajmicu.
Sent from my motorola one action using Tapatalk
Comment
Comment