Ja sam za Thiaga 100%, on moze da zameni Matica komotno. Jedino me brine sto je staklen, puno se povredjuje, u PL ne verujem nesto da se promeni...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Dijelimo misljenje, Neves bi bio prava kupovina, bukvalno za narednih 5 godina minimum. A sto se tice pozicije stopera jeftinija a po mom misljenju odlicna opcija bi bio Bednarek, bukvalno sad bi njega birao ispred Megvajera.Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
-
Borussia Dortmund are thought to be holding out for at least £90m for Jadon Sancho after initially putting a £115m price tag on the player #mulive [
@TelegraphDucker
]Michael Zorc (Borussia Dortmund sporting director): "If Jadon [Sancho] should leave, we would work again in the offensive area. There's certainly one or two players we are targeting." #mulive [kicker]#mufc are increasingly optimistic about the prospects of Paul Pogba remaining at the club #mulive [telegraph]
Comment
-
Vidi ti izjava Pogbe danas, al je okrenuo plocu. Znaci ipak ima istine za novi ugovor. Otkako se vratio to sve djeluje disciplinovanije ali pitanje sa njim je uvijek, do kad ce to trajati? Da li ce moci mirno da posmatra kako Bruna kuju u zvijezde a da ne pominjem Mejsona, Marsijala, Rasforda pa i Sanca ako dodje? Za sad djeluje da mu je itekako pomogla sva ta paznja na ostale pa igra svoj fudbal ali vidjecemo sta ce biti za dalje. Sigurno da ovakav Pogba itekako treba UtdHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Pogba i Bruno se brzo uklopili, nece biti nikakvih problema izmedju njih, Pogbu je ovo i dobro legao da neko skine pritisak sa njega, jer realno najveci pritisak je bio na njega ovih nekoliko godina. Cak je Bruno postavio na insta neki dan kao guess who said to shoot in that side, kad je dao slobodnjak protiv Bornmuta i golmanovu stranu
Comment
-
U pravu si, vidi se da su se brzo skontali i da im prija da igraju zajedno. Vidio sam taj post, oko Bruna je za sada sve pozitivno. Cak uspijeva i Marsijala da nasmije[emoji3]
Vcrs AV, to se mora dobiti iako i Vili gori. Samo da Ole ne prekombinuje mada imam osjecaj da ce vcrs James poceti umesto GreenwoodaHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Originally posted by Miki28 View PostU pravu si, vidi se da su se brzo skontali i da im prija da igraju zajedno. Vidio sam taj post, oko Bruna je za sada sve pozitivno. Cak uspijeva i Marsijala da nasmije[emoji3]
Vcrs AV, to se mora dobiti iako i Vili gori. Samo da Ole ne prekombinuje mada imam osjecaj da ce vcrs James poceti umesto Greenwooda
Manchester United are seeking to become the first team in EPL history to win 4 consecutive matches by a margin of +3 goals when they play Aston Villa at 10:15pm.
Mislim da izvodi najjači tim pa oko 60-65. minuta izbacuje glavne, bar ako bude išlo sve po planu.
Comment
-
Ovo je nocas za Vilu bukvalno must win utakmica a bgm i nama pobjeda znaci mnogo tako da bi trebalo da bude dobrog fudbala.Nema velike ljubavi bez velike radosti, ali i bez velike patnje. E, to vam je Crvena zvezda. Ima da se raduješ do neba ali sekiracija ti ne gine.
Ljuba Tadić.
Comment
-
U zadnjih 7 godina razne negativne rekorde smo obarali, večeras mnogo dobar rekord a to su 4 utakmice zaredom u PL u kojim je jedna ekipa dobila sa bar 3 razlike.
Sa istom Vilom se mučili u decembru i 2-2 igrali. Ove male utakmice su ključ, mnogo je tu u ranijem dijelu sezone prosuto bodova. Naredna Sautempton u ponedjeljak
Comment
Comment