Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Posle pobjede nad Šefildom imamo samo još jednog teškog protivnika do kraja sezone i to je Lester u zadnjem kolu. Svi ostali konkurenti za treće i četvrto mjesto od preostalih 7 kola imaju po 3-4 nezgodna protivnika. U prevodu, ne budemo li u top 4 biće samo našom krivicom. A pod uslovom da Čelzi ne dobije Siti večeras, treće mjesto nije uopšte nerealno.
Comment
-
Originally posted by Sir Giggsy View PostČitam Gomes napušta Junajted... bas šteta, mislim da je zaslužio više minuta u prvom timu pre svega ispred Lingarda i Pereire.
Kad bude krenuo negde da blista, onda ćemo kukati!
Gesendet von iPhone mit Tapatalk
Steta za GomesaHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Pep Gvardiola "kvari" posao Unitedu oko Džeka Griliša!?
Ne znam šta će samo najbolji igrač Vile raditi u prenatrpanom sistemu Cityjevaca.
Više mi ovo vodi ka tome da Griliš ne završi u Unitedu nego da je preko potreban na Etihadu.
Mada, ni sam ne znam šta će i našem manevru doprineti i zašto se toliko žuri sa njim.
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostPep Gvardiola "kvari" posao Unitedu oko Džeka Griliša!?
Ne znam šta će samo najbolji igrač Vile raditi u prenatrpanom sistemu Cityjevaca.
Više mi ovo vodi ka tome da Griliš ne završi u Unitedu nego da je preko potreban na Etihadu.
Mada, ni sam ne znam šta će i našem manevru doprineti i zašto se toliko žuri sa njim.
Pep dobija mladog, dobrog tehničara, Engleza. Popunjava poziciju Sane-a, nije još ni skroz jasna situacija sa KDBom, kao i sa zabranom igranja u LŠ. Ako ostane zabrana, sivi Mančester koji ne igra Evropu neće biti popularna destinacija, pa se priprema na vreme.
U suštini, mislim da rade za sebe a ne da ne bi završio u Junajteduinsta: engleski_dopisnik
Comment
-
Originally posted by Miki28 View PostMoralo se dati vise sanse njemu a i Garneru. Dosta vise Lingarda i Andreasa, oni su svoju sansu dobili i nisu iskoristili.
Steta za Gomesa
Comment
Comment