Bas zato [emoji16] sta alkohol uradi coveku....
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Pa dobro, sigurno da je mogao duze da igra na vrhunskom nivou da se malo vise pazio ali malo ko se naigrao kao on. Niko se nije vise trudio i zalagao na terenu od njega. Nije ni cudo sto se tako rano istrosio... rano je i poceo da igra na vrhunskom nivou.
Vala bi mi bilo strasno milo ako da go protiv Uniteda. Vise bi se radovao njegovom golu nego da bilo koji od onih "nasih" jadov zabije het-trik.
Comment
-
Lukaku vodi Inter ka tituli, a zamjena za njega je rekreativac iz kineske lige na pozajmicu, pritom kad citas rc rekao bi covjek u najmanju ruku doveli smo prime Drogbu
Celsi dovodi Zijeca za bijednih 45 miliona, a mi uzimamo Megvajera za 80 miliona. Glory, glory Man United. Krv ti jbm.sigpic
Comment
-
Mi cijenimo Pogbu 100 miliona. Problem je sto ga toliko ne cijeni niko drugi
Samo je jedna budala Edvard Vudvord
Ipak je jedan SAF. Pljunli smo najstrasnije na starog kad smo ovu gnjidu vratili, jedan od najmracnijih trenutaka Mancester Junajteda.sigpic
Comment
-
Kakva su ovo sranja oko navodnog interesovanja Intera za mladog Tahita Čonga.
Neki evropski mediji izveštavaju kako bi ga Konte rado video na Meaci te da dugokosi vezista ne bi imao ništa protiv jer bi želeo navodno se oprobati u italijanskoj ligi.
Nekako mi vest deluje naučno fantastična gledajući vezni red koji Konte ima na raspolaganju. Čong se na OT nije izborio za svoje sunce kamoli da je predmet interesovanja ozbiljnog Interovog projekta.
Mene npr Čong nije ubedio da je igrač za velika dela. Da odudara od konkurencije zar ne bi našao koji minut u posrnulom Unitedu.
Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka
Comment
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostZašto nema Viktora Lindelofa?
Nisam načuo da je neka povreda u pitanju.
Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka
Sent from my motorola one action using Tapatalk
Comment
-
Baji odlican bio. Steta za Brunovu stativu, majstorski izveo slobodnjak.sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
Comment