Samo je nebuloza je što se koristi 1958 za ovo.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Ovaj klub jednostavno treba da se ugasi, da se ne muce Glejzeri i Vudvord, a ni mi.
Naravno mozda je patka ali i sama pomisao na Sautgejta pa ja ne znam, bolje Jodza neka se igra menadzera nego dovoditi ovu prevaru koji je poznat po tome sto ga je Kin zgazio kao bubu. Ocajan, ocajan trener. Na ovakve likove se loze samo debilni Britanci zaostali u proslom vremenu. Ej Geret faking Sautgejt jbt. Bukvalno je svako bolji izbor od njega. Izvini Poketino, salio sam se, ipak ti nisi toliko los.sigpic
Comment
-
Geret Sautgejt mi se nekako najviše uklapa u priču sa Unitedom. Ne zato što preterano cenim njegove trenerske kvalitete, niti ga priželjkujem i dozivam, već ne znam ko je preterano lud od slobodnih stručnjaka preuzeti brod koji tone li tone, bez velikog signala da će pronaći luku spasa.
Svaki iole normalan menadžer, koji razmatra i delić preuzimanja Uniteda, sigurno će pred Vudvorda i Glejzere staviti veto svojih zahteva što će druga strana kategorički odbiti na keca.
Verujem da je i priča oko Sautgejta jedna velika šarena laža i nečija izmišljotina. Lud je Geret ako sigurnu selektorsku fotelju napusti i sebi donese nepoznatu budućnost u klubu gde je sve otišlo u materinu.
Comment
-
Ozbiljno sad lige upoređuješ? Ljudi prodisali čim su otišli iz Junajteda.Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
Originally posted by Cylokin View PostEvo i Ashley fucking Young izgleda kao dobar igrač u Seriu A, i posle Smalling kida tamo, naravno da kida kada je razlika između liga nebo i zemlja.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Nekako volimo da ne vidimo ispred sebe pa da pretplatimo igrače drugih timova koji kod nas izgledaju kao posađeno drvo.
Francuska "TF1" televizijska stanica objavila kako smo ponudili ugovor Kavaniju no Urus nije previše raspoložen razmatrati isto.
Navodno špic PSG-a isključivo želi kod Simeonea u Atletiko te ga ni interesovanje Čelsija preterano ne tangira.
Poslato sa BTV-DL09 pomoću Tapatoka
Comment
Comment