Čitao sam to da ga je hvalio, ali ajde da se potvrdi dolazak Murinja, mi mu već i pojačanja doveli i postavu odredili, a izgleda da ništa nije završeno (mada mislim da niko ne zna šta se dešava tačno).
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Iskreno jedna od najtezih sezona ikada za gledanje. Nema veceg horora kada zavisis od meca MC -ARS. Ne zna se koje vise ne podnosim.
Sada ce me spaliti grom ali steta sto je bio remi tamo "preko puta", sto bar danas komsijina krava nije bila lepa i zdrava pa da mu da malo mleka.
Dobro, pomocemo mi sami sebi... sa Cekicarima = X
Nemam volje za neko veliko pisanje ali meni je ovo apsolutno realno i zasluzeno za ovu sezonu:
1. LEI
2. TOT
3. ARS
4. WH
5. MC
6. MU
...>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Ja mislim da dobijamo zato sto mislim da WH bezi od LE. Secam se da su u kvalifikacijama za LE na pocetku sezone gurali rezervni sastav. Cak mislim da su se od LS oprostili jos pre ovog kola te otuda ovakvo bledo izdanje protiv Svonsija. Ovo mora da se dobije kako god. Jebo ih FA kup ako ne dobiju ove dve naredne tekme. A i igraju za 20% godisnje plate...
Comment
Comment