Originally posted by Cantona
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
-
Originally posted by Cantona View PostKad su u pitanju ogromne plate igracima, to je upravo ono o cemu govorim. Nakon odlaska SAF-a stvorio se ogroman pritisak da se odmah mora nastaviti sa osvajanjem trofeja i uspjesima sto realno nije bilo moguce. Taj pritisak od strane navijaca je bio toliki da je klub krenuo sa ulaganjem ogromnog novca jer je u tome vidio jedini nacin da ostvari ono sto navijaci traze i poceo s dovodjenjem igraca i trenera bez realnog i dugorocnog plana jer je pritisak bio neizdrziv. Mijenjali su se i treneri igraci jer niko nije mogao da radi u takvim uslovima. Tako je i danas, identicno. Veliki dio navijaca, pogotovo ovih mladih, vrsi ogroman pritisak na klub trazeci uspjehe i u takvim uslovima je skoro pa nemoguce raditi jer stvara jednu uzasno nezdravu atmosferu. Zbog toga su rijetki oni koji zele u United bilo da se radi o trenerima ili igracima, zbog toga vecina njih proradi kad napusti United jer se oslobode tog ogromnog nezdravog pritiska. Stalno ponavljam da je najveci problem Uniteda taj pritisak koji stvara taj veliki dio navijaca, to je puno veci problem od Glazera i Vudvorda.
S vecim dijelom ovoga ostalog se mogu sloziti s tobom. Ono sto je vazno da se shvati je cinjenica, koju si i sam apostrofirao, da u bilo kom od scenarija koje si naveo mi sa Oleom ne gubimo nista, mozemo samo dobiti. Ili ce krenuti u sljedecu sezonu sa puno boljim rezultatima od ove ili ce otici i ostavitu svom nasljedniku veliku perspektivu kad je u pitanju sam tim.
@Bici dobar thread i presjek: 2005-2013. premalo novca potrošeno, 2013-2018. ogromne svote ali toliko promašaja. Uvijek fascinantan taj podatak da smo ljeta 2009. ostlai bez Ronalda a doveli Obertana i Valensiju...Last edited by BorisUnited99; 10-01-20, 17:11.
Comment
-
Rio pomamio tviterase
Bruno bi bio top pojacanje, u ovom trenutku nam vise treba Eriksen, treba nam klasicni plej sto Bruno ipak nije, ali na duze staze je svakako bolje ici po Portugalca je je mladji skoro tri godine i sad je u najboljim danima. S tim sto Bruno nije u rangu Eriksena, i ne vjerujem da ce biti ali ono sto je igrao prosle sezone je stvarno bio haos. Mislim da nama treba vise paser nego ofanzivac na desetki ali se nikako ne bih bunio da dodje Portugalac. Brunov agent je lajkovao Riov tvit.sigpic
Comment
Comment