Beli stvarno jeziv. Plavi mi nekako deluje kao sa buvljaka, kad ti Kinezi uvaljaju 5 dresova za 1000 dindzi...
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Beli je monstrum, fenomenalan... rame uz rame sa onim Nike Aon belim
Vrv ce od sezone 17/18 ovaj treci biti promenjen jer LVG vise nece biti.>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Mozda je plavi za treninge
Stvarno Van Gal mora da smanji sa trolovanjem, odnosno da izabere trenutak da to radi, jer je ovo ozbiljno lupanje
"(Wayne) Rooney, (Michael) Carrick have been champions once, maybe more than once."sigpic
Comment
-
Plavi je drugi i nije trening varijanta (na trening majicama je AON) mada zaista tako izgleda.
The new Adidas Manchester United 16-17 away kit is blue in honor of the Red Devils' 1968 European Cup win over Benfica. Whereas the new Manchester United 2016-17 kit is loosely inspired by the very first Newton Heath jersey, the Manchester United 2016-2017 away kit follows its inspiration more closely.
Comment
-
Covek misli da je potrosio toliko para da je uspeo da izrotira sve osvajace lige ali istovremeno se zali da nema igrace za svoju taktiku. Pa ko je onda izmenjao tim dođavola?!
Mora se priznati da odlicno barata lopatom za svoja dva metra.
Super je sto je izjavama počeo da podseća na jednog domaćeg nesilazača s ekrana.
Comment
-
Tome ozraci me sada sa ovim da je plavi gostujuca varijanta, pored onakvog belog. Koma!
I da kazem, uvek mi je lepse videti crni sorts na crveni dres al` dobro fura se beli>>>BrojimIzbrojao sam sate, minute, sekunde do pogleda na Mourinja u dresu MANCHESTER UNITED-a ! <<<
Comment
-
Originally posted by Ser Deni ® View PostMa plavi je majca, pogledajte materijal, pogledajte kragnu.
U V izrez ide dres.
Sent from my m2 note using Tapatalk
Spoiler
Comment
Comment