Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Vladana ce fras da strefi, a i mi ostali necemo bolje da prodjemosigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Hejt koji je Mojes imao od mene ce biti sala za hejt koji ce dobiti Vole Gunar Solsjker, ovaj je totalni anafalbeta, ovaj ce nas dokrajciti, rodjen za Glejzere i Vudvorda. Ja razumijem da pet igraca ima bilo kakvu vrijednost u ekipi, Smoling je jedan od njih, ali ti saljes na pozajmiocu najboljeg stopera ekipe, a nalazis se u ovoj situaciji, pa to je toliko suludo da rijeci nemam.
Da li je Vole Gunar Solsjker prikriveni Liverpulovac? Da li je covjek sa licem djeteta toliko frustriran, da li su ga vukli za usi, palili mu cuske pa je potpuno psihicki popustio? Ostaje da se vidi, ali ovo ce biti epska sezona, ali to ne mislim u dobrom smislu svakako.
Cak je i rcu ovo suludo, znaju i oni ko su nam stoperi, pogotovo Lindelof kakav je, i koliko povrede muce Baljija, Roha i Dzonsa, ok, jako je tesko Baljija i Roha nekome uvaliti ali ako se jedan Kristal Palas sprda sa nasom odbranom, sta ce nam raditi Siti, Liverpul, Arsenal i Totenhem? Eto Sou je povrijedjen, sta ce biti kad se povrijedi Megvajer? Imali su dva krstena stopera u ekipi, sad jednog od njih daju na pozajmicu. Igra se Vole menadzera, a engleski ne zna, samo siba accept krv ti jbmsigpic
Comment
-
Evo i rc je iznevjerovao, a oni su ono, op retardi i pojma o fudbalu nemaju
Vole, Vole, crni Vole sto ce s tobom biti,
Vole htjede i tkac biti, kidaju se konci,
Sto god Vole poce radit', sve sunovrat ode!
Vole, Vole, lijenji Vole, sto ce s tobom biti?sigpic
Comment
-
Postavili su marionetu na klupi, postavili su klimaca glavom, pizdu koja je najsrecnija na svijetu sto je tu dje jeste, a pritom nema muda da se suprostavi nadredjenima. Kakvo razocarenje, prije svega jer je dio znacajne istorije i ocekujes od nekog ko je tolike godine proveo igrajuci za SAFa da makar ima stav i karakter, da nije pizda.
Naravno svima je jasno sta Vudvord radi, nema LS pa cisti knjige, balansira, ali Vole je ovo prihvatio, naguzio se i to je to. Primac klasicni.
Sta ce biti kad krenu udari sa svih strana, kakve ce izgovore spremiti Vole? Hoce li zvati tatu Edvarda da ga brani? E jadnice jadni. Ako nesto mrzim to su botovi i sendvicari. Za male pare si prodao obraz Vole.sigpic
Comment
Comment