Kaze Di Marzio Aleksis ide u Inter, sto je malo cudno jer je Ole juce drugu pricu pricao. Di Marzio se opasno prosuo ovog ljeta, promasio je sve sto se promasiti moze ali iskreno ne bi me zacudilo da Aleksis ode. Problem je sto ovaj klub vise ne zna sta radi, nama ionako fali napadackih opcija, a ostajemo bez jos jedne, nejasno. Rotacija je veoma bitna, pogotovo kad igras na 4 fronta. Ma samo PL da igras ovo sto imamo je smijesno, a mi ostajemo bez jos jedne opcije naprijed. Niti su igraci koje imamo dovoljno dobri da igraju iz nedelje u nedelju, niti ce imati kontinuitet na nivou sezone. Ali ako nemaju nikakvu konkurenciju i nikakvu bojazan za mjesto u timu, pa to je nesto najgore.
Mada Inter je tek sulud, doveli Lukakua koji ce svakako dati brdo golova, Perisica koji je rodjen za Lukakua prodali i koji bi mu opasno olaksao zivot i pakovao kao lud, a dovode mu Aleksisa koji nije taj tip igraca da igra za Roma kao sto bi igrao Ivan. Ne znam, ovo je sve bijond bilif.
Mada Inter je tek sulud, doveli Lukakua koji ce svakako dati brdo golova, Perisica koji je rodjen za Lukakua prodali i koji bi mu opasno olaksao zivot i pakovao kao lud, a dovode mu Aleksisa koji nije taj tip igraca da igra za Roma kao sto bi igrao Ivan. Ne znam, ovo je sve bijond bilif.
Comment