Klasa sa obje strane. Samo da Glejzere i Vudvorda isceramo iz kluba.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by bici View PostAWB puni 22 u novembru. Sto Fred umesto Pereire, zar nije Pereira igra desno ili sam se ja nesto istripovao?
Pereira je igra nesto kao desetku bio je istureniji od Mektomineja i Pogbe, stalno je pritiskao sa ovom trojkom napred.
Fred je isto agresivan, mogao bi da iznese taj presing ako bi ga gurnio malo isturenije.
Comment
-
https://www.expressen.se/sport/fotbo...nsterkontrakt/
KRV TI JBM.
Ovaj pacijent ima trogodisnji ugovor na snazi, a klub mu nudi novi, ali ne poboljsani, vec sa montruoznom platom. Kraj. Propast.sigpic
Comment
-
Lindelof je dobar momak i poprilicno ima posten i humble pristup.
Ali inace uopste nemam poverenja u njega.
Ja verujem da Phil Jones uz Maguire moze da bude najbolji.
Jones je talentovan štoper, ali mu bas mnoooogo treba lider stoper za duo.
Njemu je to problem bio u Unitedu.
Bas je lik bez autoriteta i lik koji voli da postoji neko sa autoritetom.
Ja i od Tuanzebea ocekujem da bude bolji od Lindelofa.
Ako sledece leto ne puknu 200m na vezni red, nista nisu napravili.
A greota je, ima dodta potencijala ovaj tim.
Bisaka, Shaw, Dalot, Tuanzebe, Maguire, McTominay, Garner, James, Greenwood, Gomes, Chong, Martial, Rashford.
Puno karaktera, talenta i radnicke krvi. Nisu svi full package, ali ima dosta materijala.
Ali dzaba, fudbalski tim moze da ima sve i da bide kurcina na terenu zato sto nena centralne vezne igrace koji diktiraju tempo i igru.
Apsurdno skroz. Kao da nismo imali Skolsa, jednog od 3,4 najbolja centralna veznjaka svih vremena, pa da ne mozemo da znamo sta znaci imati takvog igraca.
Od odlaska Fergusona, najbolji period Uniteda je bio ta 2,3 meseca pod LVG-om, kad je Carrick bio zdrav i nosio nas svojerucno.
Da se sad pojavi novi Carrick, bez ikakvog preterivanja, bih dao 400 miliona za takvog igraca.
Comment
-
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
bit more transfer gossip today, I heard that not only are #MUFC still pondering Llorente, but are also thinking about Coentrao to give Shaw a bit of competition at Left Back.
U isto vrijeme nadam se da Roho odlazi, 7 štopera imamo sa Tuanzebeom. S druge strane na sredini manjak igrača.
Solskjær on Alexis Sánchez: "We don't have the biggest forward line in numbers. so Alexis might end up playing a lot more games than you expect. We expect him to come good at this club, he's quality." #muliveSolskjær: "Alexis is such a pro, he comes in working every single day really hard and wants to be a part of this. He's a few weeks behind the rest but close to being ready." #mulive
Solskjær: "We believe Fred is going to have a big season as well." #muliveLast edited by BorisUnited99; 16-08-19, 14:24.
Comment
-
https://www.skysports.com/football/n...-facing-wolves
Intervju Ole-a za sky gdje govori uglavnom o ovoj sezoni, mladim igracima i malo o tekmi sa Wolvesom.
Comment
Comment