Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by Ser Gagi View PostSteta je samo sto se veznjak nije doveo, ali mislim da ce ona dva pojacanja u odbrani da nas mnogo poboljsaju, cak i vise nego sto to navijaci ocekuju.
Bolno je bilo ove 2-3 sezone bez desne strane uopste u napadu, sad ce to drugacije izgledati.
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Comment
-
Originally posted by HeadBurn3r View PostNajgore sto se taj veznjak nije ni pominjao od pocetka prelaznog. Bruno i Dibala su vise desetke, a tu poziciju ima ko da nam igra tako da nas oni ne bi nesto posebno unapredili.sigpic
Comment
-
Nedorečen prelazni rok, pojačali odbranu, ne i vezni red i napad a istovremeno ostali bez Lukakua. Mnogo će zavisiti od toga kakvu sezonu će imati Mektominej, Fred, Marsijal, Rašford.
Sutra sa Čelzijem. Imam osjećaj da će baš da grizu na terenu, em nova sezona i prva utakmica em Old Traford, sad na šta će sama igra ličiti to ćemo da vidimo.
Comment
-
Sta ce ovaj Pereira ovdje koji kurac
Dok se Smoling ne vrati bas me zanima kako ce funkcionisati Megvajer i Lindelof, po svim zakonima logike ocajan stoperski tandem, ali da vidimo, ovi oko njih napokon imaju brzinu i defanzivu, mada Sou zna da bude i rupa cesto. Bilo bi sjajno da je Tuanzebe poceo pored Megvajera. Isto je velika steta sto Gomes nije na klupi. Desno nemaju sta da traze ni Pereira ni Lingard.
Mada ako ovakav Celsi ne dobijemo i to rutinski daj da se odma spremamo za sledecu sezonu. Ovo je tuga na sta njima lici prvi tim.sigpic
Comment
Comment