Darmian & Fred to join #MUFC tour at a later date due to family reasons
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Cini mi se da mi BTB veznjaka necemo dovesti vec ce tu igrati MekT, Fred ili neko od klinaca.
Kako ja vidim prelazni rok, dolazi nam jos stoper 100% i ako prodamo Pogbu//Lukakua njihove zamene. E sad ako je verovati medijima jedan je sigurno Ben Jeder a kao Pogbine zamene figuriraju Bruno i u zadnjih nekoliko dana SMS.
Dakle ajmo jedan mali pollic: Bruno F-SMS-Medison?
P.s. zaboravih i Longstafa. Znaci stoper i Longstaf 100%.sigpic
Comment
-
Ja nisam za SMSa, Bruno, Longstaff bi bilo okej. Ako se moze dodati i Medison to je vec ekstra, ali to je mnogo cini mi se.
Mekgvajer, Longstaff i Bruno vrv dolaze, i vrv Ben Jeder jer ce Marota dovesti Lukakua kako kod zna.
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Comment
-
Svi kazu da bi bio upgrade na ovo sto imamo jer kad se spomne onako i cifra odmah svi skacu i skepticni su, i ja mislim da nece mnogo bolji biti od ovoga sto imamo ali mnogi kazu da bi bio cak i SAF.
On ili Kulibali, nemamo treceg.
Sent from my MI 6 using Tapatalk
Comment
-
-
Odgovorno tvrdim da bi James Maddison u tandemu sa Juanom Matom rešio sve kreativne probleme.
Uz naravno prethodan uslov da se klub reši "usluga" Matića, koji je postao balast ozbiljan, i to najmanje mislim na finansijski. Matićev način igre ozbiljno opstruira bilo kakvu kreaciju njegovog tima na sredini terena. Ekstremno spor igrač u svakom smislu, i mehanički i mentalno i što je možda najvažnije, u pas igri.
Matićev poprečni spori pas, ili pas unazad, predstavlja njegov kompletan repertoar, a u defanzivnom smislu se radi o švajcarskom siru.
Jasno je da je sve ovo identifikovao Solskjer (naročito nakon katastrofe protiv Evertona) i da će nastojati da ovoga leta reši te probleme.
Mančester - Matić + James Maddison bi napravilo pravu revoluciju na njihovoj sredini terena.Last edited by La Jugoslavia; 08-07-19, 12:58.C'era una volta la Jugoslavia, il Brasile d'Europa
Comment
Comment