Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Baš dosta nas povezuju sa Kolinsom (štoper, Stouk) i onim iz Njukasla, Longstaf. Kontam da su špekulacije samo, najbolje da ćemo pored Džejmsa dovesti još 2 nedokazana igrača, to bi bila 3 takva pojačanja od 4-5 koliko će ih ukupno biti.
Valjda smo toliko sposobni da ovog Tomasa iz Atletika maznemo na vrijeme za 50 miliona, mada već vidim da će Konte da ga dovede u Inter.
Comment
-
Originally posted by Busby Babe View PostKulibalija ne zelim.
Meni on deluje kao igrac koji zivi i umire od svojih zverskih fizikalija.
Kod nas bi se naravno povredjivao, jer Engleska, jer Manchester United i stoperi...
Za te novce, IMHO, prerizican transfer.
Treba nam De Ligt, treba nam lider stoper.
Comment
-
Kod nas bi se naravno povredjivao, jer Engleska, jer Manchester United i stoperi...
Treba nam De Ligt, treba nam lider stoper.
Danas rodjendan King Eriku, krv ti jebem kakve lidere smo imali. A sad Esli jebeni Jang kapiten??? TragikomedijaLast edited by Miki28; 24-05-19, 20:27.Hated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Originally posted by Krojf View PostNije ovaj Dembele krilo, čist centarfor rekao bih.
Treba nam De Ligt, treba nam lider stoper.sigpic
Comment
-
Mali Milenković ne bi bio upgrade? Vidić je došao iz Spartaka, samo kažem...
Možda ako već se trpi Ole možda treba istrpeti neke mladje igrače i praviti bazu. Ali ne maldje instagramere nego neke baš kao Milenković.
Izmedju ostalog Liverpool igra sa Arnoldom i nekim mladim igračima, ne mora ništa da znači što je mlad.Last edited by Cassius Clay; 24-05-19, 21:24.
Comment
Comment