Na njemu je da odluči, mi imamo Romera i Granta kao prvu i drugu opciju ako De Hea ode.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
-
Originally posted by Ruzni Prljavi Zli View PostMa jebeš dresove i dal se nekom sviđa dizajn ili ne, bitno da rezultati budu bolji od ovogodišnjih.
Ne bih se bunio da Unitedova oprema bude bofl al da rezultati budu šampionski.
[emoji3]
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Last edited by belgrade_owl; 17-05-19, 16:56.
Comment
-
Ceka li nas jos jedno sramno transfer ljeto? Vudvord prosle godine nista nije uradio na trzistu, nije ispunio zelje menadzera, sportskog direktora i dalje nemamo, povezujemo se sa svima ali nema ni naznaka da smo blizu nekog potpisa. Ozbiljan klub bi zavrsio svoje poslove u narednih mjesec dana i onda mirno poceo pripreme za novu sezonu, ali klub kojem se oko transfera pita biznismen koji veze sa fudbalom nema sigurno nije ozbiljan.sigpic
Comment
-
Jos nisu poceli da prodaju onaj skart? Kakva crna pojacanja dok se ovi ne prodaju.
Cileanska prevara ce se bas tesko utopit nekom ali nek i plate samo da ga ne gledam vise u dresu Utd. Epski zajeb sa tim likom. Kakva ocekivanja a 0 doprinos. ZalosnoHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Kad se setim spota urađenog za pristanak Alexisa da pređe kod nas. Pomislio sam, doduše ko i većina, kako smo zajebali komšije iz grada, dobili zverinu koja će u našoj opremi kidati i biti tas na vagi koji nedostajao od odlaska Fergusona za upuštanje i maštanje o šampionskim snovima.
Nažalost. Sve su bili samo vlažni snovi. Bez ikakvog osnova da smo blizu takvom nekom podvigu.
Послато са SM-A605FN уз помоћ Тапатока
Comment
-
Bilo bi zanimljivo citati te postove sada, a lepo sam vas upozoravao tacno se secam, previliki hajp i ocekivanja ste imali. Inace nije on jedini koji je došao na velika vrata a nije uspeo da se snadje, sta je sa Zahom, Depajom, Di Marijom, Falkaom, Fredom, verovatno sam nekog i zaboravio. Ocu da kazem da je malo klubova iz vrha toliko promasivalo sa transferima u poslednji par godina nije to samo isključivo do igraca.
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Comment
-
Ko je naj sasvim potpuno sasvim najbolji? https://ibb.co/SmC01mT
Kad sam bio mali moji su idoli bili Brena, Boba, Doors i Čorba, sada samo Zdravko Čolić.
Comment
-
-
Originally posted by krele90 View PostBilo bi zanimljivo citati te postove sada, a lepo sam vas upozoravao tacno se secam, previliki hajp i ocekivanja ste imali. Inace nije on jedini koji je došao na velika vrata a nije uspeo da se snadje, sta je sa Zahom, Depajom, Di Marijom, Falkaom, Fredom, verovatno sam nekog i zaboravio. Ocu da kazem da je malo klubova iz vrha toliko promasivalo sa transferima u poslednji par godina nije to samo isključivo do igraca.
Sent from my Mi A2 using Tapatalk
Sto se Rasforda tice, malisan se umislio previse, osilio je.Hated, adored never ignored
MUFC
Comment
Comment