Originally posted by Ruzni Prljavi Zli
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
I onda kada ga vidim da ne moze pas da doda, niti da zadrzi loptu, zeludac mi se okrene
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Za bolje i nismo. Totalni remont.
Minimum 7 igraca da ode ovo ljeto.
Dosta je bilo mediokriteta u klubu. Ole, samo nemilosrdno inace ce te ove pocke ostavit na cjedilu.
Jang, Darmijan, Roho, Dzons, Matic, Erera, Pogba, Alexis, Lukaku na dobos. Mogu jos poneki slobodnoHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
-
Kad ne koristis sanse ili dominaciju na terenu, cesto se okrene u protivnikovu korist, jer onim tempom iz prvog je bilo nemoguce odigrati ceo mec. Tesko drugo pol sa puno prekida i faulova, nervoze, seckanja momentuma.. Steta, jer opet ne koristimo tudje kikseve.
Koji put visesigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Originally posted by Busby Babe View PostBas sam popizdeo.
Casno su odigrali samo Lukaku, Herrera, Shaw i McTominay.
Young se dzaba trudi, krs je.
DDG ne zasluzuje da brani LS, sledece godine. Ne zasluzuje da se spasi.
Skupit od onih krseva 40tak miliona i od Roma i Pogbe oko 150-200 ako se ko prevari i udri.Hated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Da ubaci klince u preostala 2 meca a da ova banda razduzi opremu.
Onog krvnika Roha sto prije sutnut iz kluba, bolid kakvog nema.
Vidjecemo dal je Ole samo prica ili ima muda da odradi tezi dio posla, ono sto se mora. Ako pola od ovih sto sam nabrojao ostane onda je sebi potpisao otkaz i prije pocetka sezone.Hated, adored never ignored
MUFC
Comment
Comment