De Hea je klasicni trubadur.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Ako završimo četvrti to će biti nepravda, kao što će biti nepravda ako i Arsenal ili Čelzi dohvate top 4. Bukvalno niko nije zaslužio, neozbiljne ekipe skroz.
Junajted ili igra očajno i ne trude se (Everton), ili igra tako isto užasno ali se potrude, kao večeras. Svejedno, ona 3 mjeseca su bila prezabavna i nerealna
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostDe Hea je klasicni trubadur.
Edit: Što nepravda Boro, pa ne zna se koja ekipa je manje spremna za evropsko takmičenjeLast edited by bici; 24-04-19, 23:16.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by Vladan View PostAko dobijemo Celsi bicemo cetvrti, koliko god to nevjerovatno zvucalo Celsi i Arsenal su gori od nas i jos imaju evropske obaveze.
Da ponovimo danasnju utakmicu i dobijamo Celsi.
Ole i strucni stab znaju znanje, po meni opet odlicno postavili tekmu, jbg nema kvaliteta za da se parira Sitiju. Imas Bernarda Silvu na drugu stranu koji izmislja gol, imas i Lingarda koji je 3 puta lose primio loptu u odlicnoj poziciji, i promasi ono sto promasi. Rasko nije imao s kim da igra veceras.
Dati Oleu resurse da dovodi svoje igrace pa mozemo se necemu nadati. Gledao sam danas intervju Olea i Gerija Nevila, lepo prica Ole i bas mi se svidja kako razmislja.
Comment
-
Imajte u vidu da Arsenal mora da izgubi protiv Lestera, ako uzmu bod i dalje su ispred nas na osnovu gol razlike. A ne vjerujem da će kiksati protiv Barnlija i protiv koga još igraju.
bici nepravda da iko gleda ovu smijuriju u najjačem evropskom takmičenju, bolje igrati LE i zavaravati se da vrijediš nečemu
Comment
-
Rekord koji datira iz 1962. godine
Ulazak Sanea je riješio sve, Siti do tad rezervisan, čim je on ušao i razmrdao to nam je i bilo. Jbg, njima uđe sa klupe Sane, nama uđu igrači koji ili kvalitetom ne mogu da pariraju ili su psihički odsutni. Pep dobio pojačanja koja je želio i ide to fino, iskreno mislim da bi bio u vrhu moraš da posluješ kao Siti, mada vidićemo kako će ići naš metod sa Oleom na čelu, nadam se da dugoročno može biti dobar.
Comment
Comment