Sa ovim kod nas može samo dva unuka da obezbedi, ovako ima lufta za još kog.
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Originally posted by miloolja View Post
Nevjera da ce Roho, Dzons i ostala bagra ostat a Ander i Mata otic prije njih. Zlo i naopako
Послато са LG-H440n уз помоћ ТапатокаHated, adored never ignored
MUFC
Comment
-
Ako će otići i Darmijan, Roho, a onda za njima u ljeto 2020. i Jang, Džons onda sam u redu sa odlaskom Erere. Što se Mate tiče, sa njegovim odlaskom sam ok, možda bih ga zadržao još sledeću sezonu, ništa više.
Za sad vidimo da odlaze stariji: Felaini, Valensija, te izgleda Erera i Mata. Dodaj tome ove koje sam gore nabrojao i to je već nešto. Ode li Erera a ostanu ovi škartovi onda jbg.
Comment
-
Da, poništen kiks protiv Vulvsa. Ima nade, 3 utakmice zaredom (Everton, Siti, Čelzi) će nam odrediti sudbinu.
Arsenal ima još 3 zajebana gostovanja (Votford, Vulvsi, Lester) i Palas kući kao potencijalan kiks. Čelzi gostovanje Liverpulu, nama, Lesteru, kući protiv Votforda. Sigurno će kiksati i jedni i drugi i to par puta, tako da ako proradimo upadamo na četvrto. Ako ne, džaba nam sve.Last edited by BorisUnited99; 07-04-19, 17:50.
Comment
-
Sto se bre kladite kad numete, pa sad mene nervirate? [emoji3]
sigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Herrera: “It’s true that I only have two months on my contract left, and today, Manchester and I aren’t thinking the same and there is no renewal agreement, but my duty is to keep listening to United.” #mufc [ABC, @Sport_Witness]sigpic
Comment
Comment