Originally posted by Mmarkkony
View Post
Announcement
Collapse
No announcement yet.
Manchester United
Collapse
X
-
Kao sto pisu trazio je 200k, i ugovor na 5 godina, a to mu nudi PSG. Puni 30 u Avgustu, dati mu 5 godina ugovora... nisam pametan.
Bitno da su Jang i Dzons produzili. A sve se bojim, u panici kad nam ode Erera ponudicemo Huanu Mate novi ugovor... koliko god je gotivan nema mesta.
Comment
-
Ne možemo Ereri da ponudimo ugovor od 50 miliona. Previše je to novca i već ima 30 godina. Plus je on neko ko ore teren prethodnih 10 godina i kao takav nema još mnogo u sebi. On već za dve godine neće biti na baterije kao sada, a to mu je jedan od glavnih aduta koji je i praktično baza za sve ostalo, stamina 20 Razumem njega, razumem i nas, nema ljutnje.Last edited by bici; 04-04-19, 13:32.Originally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by krele90 View Postmislite da ce vas ekspresno vratiti u sam vrh?
Sent from my Mi A2 using TapatalkOriginally posted by DekinjoŠta mislite da su Livepulu poništili dva čista gola, a Sitiju nisu. Koliki bi bio rezultat? Pa 3:3Originally posted by La JugoslaviaCrvena zvezda je naša, iako je oteta, ona je naša, iako je okupirana. A da je oteta i okupirana, to stoji i to jeste, apsolutno se slažem.
Comment
-
Originally posted by krele90 View PostMene zanima koliko cete imati strpljenja sa Oleom? Sad koliko sam pratio svi ste veoma zadovoljni njegovim izborom i podrzavate ga, mislite da ce vas ekspresno vratiti u sam vrh?
Sent from my Mi A2 using Tapatalksigpic
Pablo Sandoval: A guy can change anything.. his face, his home, his family, his girlfriend, his religion, his God.
But there's one thing he can't change... he can't change his passion.
Comment
-
Nerealno je pogledati titulu u naredne 2, 3 godine. A idealnijeg trenera za istrpeti od Olea nećemo naći, bilo ko drugi da je došao od tih velikih imena bez titule ili bar LŠ leteo bi brzo, a Ole sebe može da eliminiše jedino ako doživimo neku katastrofu sledeće sezone, tipa budemo na polovini tabele...sigpic"Well, football is a hard game; there's no denying it. It's a game that can bring out the worst in you, at times."
Comment
Comment